Roda mecah internal berlian
  • Air ProRoda mecah internal berlian

Roda mecah internal berlian

Roda grinding internal berlian sing diproduksi dening perusahaan kami duwe ciri efisiensi grinding sing dhuwur, konsistensi sing apik ing akurasi mesin, kualitas apik, umur dawa, lan daya tahan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding internal berlian sing diproduksi dening perusahaan kami duwe ciri efisiensi grinding sing dhuwur, konsistensi sing apik ing akurasi mesin, kualitas apik, umur dawa, lan daya tahan.

Kauntungan saka roda mecah internal berlian:

1. Mecah tajem, ora ana tandha geter ing sisih ndhuwur bagean

2. Efisiensi pangolahan kaping pindho luwih saka rodhane grinding intan resin
3. Durability yaiku kaping 2-3 resin intan
4. Flatness saka bahan kerja sing diproses bisa tekan 0,001-0,002 mm

Panas Tags: Roda penggilingan internal berlian, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China