Lapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel
  • Air ProLapidary Diamond Polishing Wheel

Lapidary Diamond Polishing Wheel

Roda polesan berlian lapidary umume digunakake kanggo ngolah bahan keras lan rapuh kanthi bentuk khas kayata permata, kristal, kaca, kristal buatan, keramik, lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda polesan berlian lapidary umume digunakake kanggo ngolah bahan keras lan rapuh kanthi bentuk khas kayata permata, kristal, kaca, kristal buatan, keramik, lan liya-liyane.

rodha paralel bentuk:1A1

Ikatan Resin

Abrasive:Diamond

Plastik karet

Grit:60 # / 140 # / 280 # / 600 # / 1200 # / 3000 # / 5000 # / 8000 # / 14000 # / 50000 #

Aplikasi:

  1. Bisa digunakake kanggo polesan ornamen sing larang regane kayata permata lan giok, sing ora bakal ngubah status permata giok permata saiki nalika mecah;
  2. Bisa digunakake kanggo polesan permukaan macem-macem kristal buatan, kerajinan kaca, lsp;
  3. Bisa digunakake kanggo mecah permukaan kerajinan cilik kayata kerajinan keramik, liontin logam, produk kayu, lsp;
  4. Bisa digunakake kanggo mecah lan polesan lensa kaca;
  5. Bisa digunakake kanggo ngolah gelang;
  6. Bisa digunakake kanggo ngolah bahan logam.

Ing ngisor iki ukuran konvensional saka jinis roda mecah iki:

Bisa dipérang dadi rodha sanding berlian sing fleksibel lan rodha sanding berlian Nova.

Diameter (D) :150 / 200

Kandel (T) :40 / 50

Lubuk Pusat (H) 12¼š12.7 / 15/19 / 25.4

6inch:D150 * T38

8inch:D200 * T50

 

Ukuran konvensional kasedhiya ing kabeh taun, lan bisa disesuaikan.

Dibandhingake karo roda fleksibel abrasif biasa:

  1. Efisiensi mecah dhuwur lan umur layanan dawa;
  2. Akurasi pangolahan sing dhuwur lan kasar ndhuwur permukaan workpiece;
  3. Cocog kanggo ngolah bahan sing atos lan rapuh;
  4. Kurang bledug lan kurang polusi lingkungan.

Fitur Utama

  1. Nduwe keluwesan lan kemampuan nglereni sing apik banget;
  2. Bisa nggawe permukaan bahan kerja nganti rampung lan padhang;
  3. Ana peralatan mecah lan polesan khusus, gampang digunakake, operasi sing gampang lan aman;
Panas Tags: Lapidary Diamond Polishing Wheel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China