Disc Nglereni Ikatan Logam
  • Air ProDisc Nglereni Ikatan Logam

Disc Nglereni Ikatan Logam

Disc Nglereni Ikatan Logam, Rodha Nglereni biasane digunakake kanggo grooving lan nglereni kanthi akurasi dhuwur lan ambane nglereni.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disc Nglereni Ikatan Logam, Rodha Nglereni duwe kekuwatan sing dhuwur, resistensi nyandhang sing luwih dhuwur lan kemampuan nglereni sing luwih maju lan kaku sing luwih dhuwur. Bilah ikatan logam bisa nyuda cacat nglereni kaya kerf miring.

Aplikasi Disc Metal Cutting Bond, Rodha Nglereni

Diamond Cutting Cakram digunakake kanggo grooving lan nglereni karbida, kaca optik, safir, keramik, bahan magnetik lan bahan semikonduktor.

Gembong nglereni CBN digunakake kanggo ngukur baja lan alat pemotong, baja cetakan, baja bantalan, besi cor lan bahan logam ferrous liyane.

Spesifikasi Disc Cutting Bond Logam, Rodha Nglereni

1A1R.jpg

Dhiameter: 50 - 400 mm

Kandel: 0,2 -2,0 mm

Bolongan: 12.7, 19.05, 20, 31.75, 50.8, 60, 127



Panas Tags: Disc Nglereni Ikatan Logam, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China