Roda Piala Diamond Bond Logam
  • Air ProRoda Piala Diamond Bond Logam

Roda Piala Diamond Bond Logam

Rodha segmen kebak, Rodha segmen internal, Rodha kontinyu, Roda Piala Diamond Diamond Metal yaiku roda kaca cangkir berlian ikatan logam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda Piala Diamond Diamond Metal (rodha segmen kebak roda internal) uga kuwat, presisi lan resistensi abrasi sing apik, nanging konsumsi cetakan sing kurang, umur kerja sing dawa, bisa nambah kondisi kerja umume.

Aplikasi Rodha Piala Diamond Diamond Logam

Kaca mecah lan edging, grinding kasar, grinding tengah lan grinding alus lsp.

Spesifikasi Roda Piala Diamond Diamond Logam

Roda berlian segmen lengkap
Full segment diamond wheel Diameter (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm) Lubuk (mm) Grit #
150 10 10 12 22 50

80 100 150 200 240 300 400

150 15 10 12 22 50
175 15 10 12 22 50
Roda berlian segmen internal
Internal segment diamond wheel Diameter (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm) Lubuk (mm) Grit #
150 10 10 12 22 50

80 100 150 200 240 300 400

175 15 10 12 22 50
makutha continouse gembong mirah
continouse diamond wheel Diameter (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm) Lubuk (mm) Grit #
130 8 8 12 22 50

80 100 150 200 240 300 400

130 10 10 12 22 50
150 8 8 12 22 50
150 10 10 12 22 50

Mesin grinding sing bakal nggunakake roda grinding iki

Mesin pinggir lurus, mesin beveling, mesin bilateral, mesin kontrol numerik, kayata Bavelloni, Bottero, Glassline, Schiatti, lsp

Produk sing gegandhengan

resin glass wheel CE3 cerium oxide polishing wheel X5000 polishing wheel 10s polishing wheel BD polishing wheel segment CNC diamond wheel glass diamond drill bits

Panas Tags: Roda Piala Diamond Diamond Logam, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China