Disc Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Kuarsa
  • Air ProDisc Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Kuarsa

Disc Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Kuarsa

Ing ngisor iki babagan Disc Cutting Berlian Logam Kanggo Kaca Kuarsa sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Disc Cutting Berlian Logam Kanggo Kaca Kuarsa. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disc Cutting Berlian Logam Kanggo Kaca Kuarsa, roda pemotong berlian digunakake kanggo nglereni lan mecah kaca, kuarsa lan keramik, lsp.
metal diamond cutting disc metal diamond cutting wheel

Model: 1A1R

Ukurane: 250 * 1.2 * 16mm / 350 * 1.6 * 25.4mm

Ikatan: Ikatan logam

Bahan Abrasive: Intan

Lamaran: nglereni gelas, kuarsa

Ukuran lan bentuk liyane bisa digawe miturut kebutuhan pelanggan.

Panas Tags: Disc Cutting Berlian Logam Kanggo Kaca Kuarsa, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China