Roda Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Flat
  • Air ProRoda Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Flat

Roda Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Flat

Ukuran: 200mmD * 1.6mm * 100mm * T1.4mm
Aplikasi: Roda Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Flat

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

metal diamond cutting disc metal diamond cutting wheel

Rod nglereni berlian logam, disk pemotong berlian digunakake kanggo nglereni macem-macem jinis kaca nanging biasane digunakake ing kaca rata nganti udakara 10mm

Model: 1A1

Ukurane: 200mmD * 1.6mm * 100mm * T1.4mm

Ikatan: Ikatan logam

Bahan Abrasive: Intan

Lamaran: Roda Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Flat

Ukuran lan bentuk liyane bisa digawe miturut kebutuhan pelanggan.

Panas Tags: Roda Nglereni Diamond Logam Kanggo Kaca Flat, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China