Logam - Blades Dicing Diamond Sinter
  • Air ProLogam - Blades Dicing Diamond Sinter

Logam - Blades Dicing Diamond Sinter

Logam - Blade Sinetika Berlian Sinter digunakake kanggo nglereni lan milih macem-macem bahan sing atos utawa rapuh. Kayadene irisan silikon, kaca, ferit, kristal kuarsa, keramik piezoelektrik, kaca optik, FR4, paket BGA lan QFN, BGA, kepala magnetik, sensor optik, komunikasi, MEC, QFN, lsp

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Logam - Blade Sinetika Berlian Sinter sinter saka kombinasi bubuk inten lan ikatan logam. Kasedhiya karakteristik nyekeli bentuk sing apik banget, lan resistensi nyandhang sing dhuwur banget, digunakake kanggo nglereni lan masang komponen elektronik lan optik.

Fitur Logam - Blade Sinetika Berlian Sinter

* Urip lancip lan dawa banget

* Kekakuan sing dhuwur banget lan tarif nyandhang murah banget (Angka nyandhang luwih alon tinimbang Resin nanging luwih cepet tinimbang Nickel)

* Ukuran grit berlian kalebu 2 mikron nganti 70 mikron (gumantung saka kekandelan agul-agul)

* Bisa ngontrol konsentrasi berlian kanggo nggayuh kualitas motong

Aplikasi Logam - Blades Dicing Diamond Sinter

Bilah dicing berlian logam digunakake kanggo nglereni lan milih jinis bahan sing atos utawa rapuh. Kayata irisan silikon, kaca, ferit, kristal kuarsa, keramik piezoelektrik, kaca optik, FR4, paket BGA lan QFN, BGA, kepala magnetik, sensor optik, komunikasi, MEC, lsp.

Panas Tags: Logam - Blades Dicing Diamond Sintered, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China