Kripik Nglereni Kristal Mikro
  • Air ProKripik Nglereni Kristal Mikro

Kripik Nglereni Kristal Mikro

Chip Cutting Kristal Mikro minangka roda grinding nglereni sing digawe saka ikatan berlian lan tembaga kanthi kualitas kanthi tekanan tekanan vakum

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Chip Cutting Kristal Mikro minangka roda grinding nglereni sing digawe saka ikatan berlian lan tembaga bermutu kanthi tekanan tekanan vakum, sing digunakake kanggo keramik gelas, lan rodha mecah efisiensi dhuwur, ora ana pucuk lan potongan mulus .

Panas Tags: Kripik Nglereni Kristal Mikro, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China