Warta Perusahaan

Analisis kekakuan lan kekuwatan saka inten

2020-03-24
Intan bit minangka alat sing cocog kanggo ngebur bahan non-ferrous. Roda grinding berlian digawe saka abrasive berlian, sing diikat karo bubuk logam, bubuk resin, logam keramik lan elektroplasi. Alat mecah ikatan bunder kanthi liwat bolongan ing tengah diarani rodha mecah berlian (roda grinding paduan). Dibandhingake karo elektroda tembaga, elektroda berlian duwe kaluwihan saka konsumsi elektroda sing kurang, kacepetan mesin sing dhuwur, kinerja mesin sing apik, akurasi mesin sing dhuwur, deformasi termal cilik, bobot entheng, gampang diproses, tahan suhu dhuwur, suhu mesin sing dhuwur, elektroda perekat terus, uga paramèter struktur bit bor¼ˆ Contone, kekandelan inti, bentuk alur penghapusan chip lan sudut heliks nemtokake kekuwatan lan kekuwatan bit, Liwat tes ilmiah sing akeh ing karakteristik mesin bahan berlian, alat para ngoptimalake sudut geometris alat sing ana gandhengane, saengga kinerja pemotongan alat sakabehe luwih apik.

Nalika ngrancang lan milih bit berlian, penting banget kanggo nemtokake paramèter kasebut kanthi cukup kanggo nambah struktur, nglereni kinerja lan efisiensi bit berlian. Roda grinding berlian digawe saka abrasive berlian, sing diikat karo bubuk logam, bubuk resin, logam keramik lan elektroplasi. Alat mecah ikatan bunder kanthi liwat bolongan ing tengah diarani rodha mecah berlian (roda grinding paduan).

Ana bedane penting ing antarane sudut alat sing dilapisi intan lan alat sing dilapisi umum, mula nalika ngrancang alat sing dilapisi berlian, amarga grafit (formula kimia C ¼‰ ‰ Amarga kekhususan proses, sudut geometris bisa ditambah kanthi bener, lan alur nglereni bisa ditambah, sing ora bakal nyuda resistensi nyandhang ujungnya. CBN, PCD, PCBN, cetakan kawat berlian, gergaji berlian lan produk bit minangka perwakilane. Kekerasan roda grinding berlian nemtokake ciri utama rodha mecah berlian. Bisa nggiling bahan keras kayata paduan keras, kaca lan keramik kanthi irit, lan alat mecah nduweni umur layanan sing dawa.