Warta Perusahaan

Pangobatan panas substrat agul-agul berlian

2020-03-24
Kanggo proses perawatan panas substrat agul-agul berlian, agul-agul gergaji intine biasane digunakake kanggo motong watu sing kuwat lan rapuh. Iki minangka salah sawijining alat utama kanggo ngasilake slate alami. Bakal ana pirang-pirang masalah nggunakake abrasive lan peralatan tradisional, kayata kualitas (massa), kenceng, peeling lan biaya produksi sing berlebihan. Kekerasan rodha mecah berlian nemtokake karakteristik utama rodha mecah berlian. Bisa nggiling bahan keras kayata paduan keras, kaca lan keramik kanthi irit, lan alat mecah nduweni umur layanan sing dawa. Dheweke ora bisa menang kompetisi lan bathi. Perusahaan-perusahaan kasebut nggolek peralatan anyar kanggo mupangat sing dhuwur, sing asring dirancang kanggo nggunakake alat-alat abrasif superhard. Pengecoran presisi lan penempaan kosong bisa nyuda akeh proses pra-proses produksi bagean.

Sampeyan kudu nggunakake roller berlian utawa lemari nganggo pena berlian kanggo ngethok lan tlatah bahan anyar. Pitungan desain rodha mecah luwih rumit (f á n Su Ç ’), Mula ing produksi, sawetara petungan kira-kira asring digunakake kanggo sawetara bagean, kayata camshaft, crankshaft, wheel, rem lan dhukungan. Saiki bisa dipencet utawa ditempa kanthi bentuk, banjur bisa rampung kanthi mecah kecepetan utawa proses kecepatan tinggi, sing bisa nyuda wektu saka bahan sing kasar nganti bagean sing wis rampung. Teknologi perawatan panas ora wajar utawa ora apik banget, iki minangka sebab utama tingkat produksi lan kualitas pisau gergaji intan ora akeh ing akeh pabrik ing negara kita. Kekerasan rodha mecah berlian nemtokake karakteristik utama rodha mecah berlian. Bisa nggiling bahan keras kayata paduan keras, kaca lan keramik kanthi irit, lan alat mecah nduweni umur layanan sing dawa. Roda grinding berlian digawe saka abrasive berlian, sing diikat karo bubuk logam, bubuk resin, logam keramik lan elektroplasi. Alat mecah ikatan bunder kanthi liwat bolongan ing tengah diarani rodha mecah berlian (roda grinding paduan). Foil utawa aluminium (AL) foil utawa tembaga (silinder tipe kimia) ing silinder dipasang kanthi ujung sing digawe saka berlian kristal tunggal, lan Jiang pungkasane nggawe bahan pemotong meh cocog kanggo aplikasi ing bidang mesin presisi ultra (domain) .