Warta Perusahaan

Struktur lan klasifikasi roda grinding berlian

2021-03-18

Struktur rodha mecah berlian

Ngerti fitur alat sing kasar banget ngimpor, sing bakal mbantu sampeyan mutusake dhasar alat iki, uga bisa digunakake kanthi apik sajrone nggawe.

Ana telung bagean sing kalebu inggembong mecah inten: sing mbayar, lapisan transisi lan matriks.

1, Lapisan kerja:

Lapisan sing digunakake uga diarani lapisan berlian, kalebu abrasive, binder lan pengepakan, minangka bagean utama kanggo mecah.

Ukuran Diamond Grit:

Miturut sarat gelar pungkasan, sampeyan kudu milih ukuran grit sing gegandhengan karo derajat. Gelar kasebut bisa dipérang dadi grinding kasar, grinding medium, finish, super finish.

Iki minangka grafik grit.

diamond-grinding-wheel-grit-chart

denah-lan-CBN-grinding-wheel-grit-chart

Pengikat / ikatan:

Pilihan kanggo wanita yaiku papat ikatan: ikatan logam, ikatan resin, ikatan vitrifikasi lan listrik.

Opsi pengikat miturut panggunaan lan fitur kerja sampeyan, luwih becik takon pabrike kanggo milih sing bener sadurunge tuku yen sampeyan nggunakake roda waja intan kaping pisanan.

2, Lapisan transisi:

Lapisan transisi kasusun saka binder, bubuk logam lan pengisi, iku pancen nyambung lapisan berlian menyang matriks.

3, Matrix

Jinis matrik kalebu aluminium, baja lan bakelite, lan liya-liyane, fungsine kanggo ndhukung lapisan kerja lan ndandani alat sing abrasif ing peralatan.

Rodha mecah inten"Klasifikasi:

1. Miturut tampilan utawa bentuk bisa dipérang dadi:

Bentuk paralel, bentuke silinder, setir Cangkir, setir Disc, Rod penggiling ujung, Millstone lsp

2. Miturut teknologi proses bisa dipérang dadi:

Roda mecah berlian sinter, Roda mecah berlian listrik, Roda mecah berlian Brazing.

3. Miturut panggunaan, bisa dipérang dadi:

Mecah roda kanggo intan, karbida semen, PCD, keramik dll.

4. Miturut pengikat bisa dipérang dadi: ikatan resin, ikatan keramik lan ikatan logam lan ikatan listrik.

Kanggo entuk informasi teknologi sing luwih lengkap babagan alat kasar, mangga langganan milis forturetools.