Warta Perusahaan

é ‡ ‘åˆšçŸ³ç‚ è½®çš „ç ‰ ¹æ € §æ˜ ¯ä» € 么?

2021-03-19
1. Kekerasan berlian abrasif nemtokake karakteristik utama roda gerinda berlian, sing bisa kanthi efektif nggiling alloy keras, kaca, keramik lan bahan mesin liyane sing angel, lan alat penggilingan nduweni umur layanan paling dawa.

2. Intan duwe properti anti-nganggo dhuwur, rodhane rodha mecah luwih cilik, saya suwe saya dawa. Ing proses mecah, ukuran, bentuk lan morfologi pari-parian inten ganti sithik, sing luwih cocog kanggo proses presisi tinggi, lan efisiensi produksi dhuwur.Rodha intenminangka alat sing bisa nyukupi persyaratan efisiensi tinggi lan proses presisi sekaligus.

3. Asil nuduhake manawa diasahrodha intenbisa njaga pinggiran mikro saka biji-bijian abrasif kanggo wektu sing suwe, lan kinerja nglereni sing apik njamin gaya grinding cilik ing proses mecah, saengga bisa nyuda daya grinding lan ngirit energi.

4. Konduktivitas termal berlian iku apik banget, sing kondhisi kanggo evakuasi panas, ngindhari fenomena pembakaran benda kerja, retakan lan blok sing mudhun, nambah kualitas pamrosesan permukaan benda kerja.