Klamben Tongkat Minyak Watu
  • Air ProKlamben Tongkat Minyak Watu

Klamben Tongkat Minyak Watu

Bahan: WA (oksida aluminium putih), GC (silikon karbida ijo) lan CBN (nitrat boron kubik).
Bidang aplikasi: industri perangkat keras, industri cetakan, industri mesin logam, industri perhiasan, industri sepatu lan industri mobil, lsp.
Sugeng rawuh kanggo tuku Klamben Minyak Wit saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ngasah watu digunakake kanggo ngawat-ngawati tangan, lancip silinder, prinding sing pas, amandemen pemotong berlian lan liya-liyane. Abrasive utama yaiku corundum putih, corundum coklat, corundum jambon, karbida silikon ireng, karbida silikon ijo lan liya-liyane. Ana macem-macem tongkat abrasif cilik & tongkat watu serat kanthi bentuk segi telu, kothak, setengah bunder, kolom lan sapanunggalane. Kita bisa nyediakake sisih pindho, sisih siji, non-standar, klamben, watu impregnasi belerang.

Aplikasi Tongkat Minyak Batu Watu:

Produk nggunakake pilihan bahan gilingan berkualitas tinggi, sesuai karo proses operasi, sawise pembakaran suhu dhuwur diproses kanthi ketat miturut kebutuhan sampeyan sing sejatine. Watu Minyak Karbida Silikon Hijau digunakake kanggo ngasah kabeh jinis alat kayata pisau, pisau lan alat pemotong presisi. Pinggiran pari-pariane landhep lan bisa dijaga kanthi apik, kanthi daya tahan sing apik banget. Watu Minyak Karbida Silikon Hijau nduweni kekerasan lan brittleness sing dhuwur, sing ndadekake proses mecah luwih efektif.

Fitur Klamben Tongkat Minyak Watu:

Kinerja ngasah dhuwur.

Grit medium kanggo cepet ngasah alat canggih.

Nyandhang resisting, Umure layanan dawa.

Efisiensi mecah dhuwur.

Ora ana goresan lan senggol, Hardness Dhuwur.

Gambar-gambar saka Klamben Klamben Minyak Batu

oil stone , dressing stick

Panas Tags: Klamben Tongkat Minyak watu, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China