Roda Grinding Diamond periferal
  • Air ProRoda Grinding Diamond periferal
  • Air ProRoda Grinding Diamond periferal
  • Air ProRoda Grinding Diamond periferal
  • Air ProRoda Grinding Diamond periferal

Roda Grinding Diamond periferal

Rod Grinding Diamond periferal digunakake kanggo grinding sisipan sing bisa diindeks.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod Grinding Diamond periferal kanggo sisipan sing bisa diindeks, kudu akurasi geometris kanthi tingkat dhuwur, kanthi kemampuan ngilangi bahan sing signifikan. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis roda supaya cocog karo kabeh mesin populer, kayata WENDT, WAIDA, AGATHON, EWAG, COBORN, lsp.

Kaluwihan saka roda berlian periferal

* Durasi dhuwur, umur dawa

* Kualitas sisipan sing apik

* Retensi akurasi permukaan sing apik

* Efisiensi penghapusan saham sing dhuwur

Aplikasi saka roda mecah berlian periferal

Utamane digunakake kanggo tliti tliti sing tepat sing bisa diindeks, sisipan karbida tungsten, sisipan keramik, sisipan CBN.

Bahan bahan kerja: karbida tungsten, keramik, sisipan PCD / PCBN, lsp.

Mesin roda permata periferal sing ditrapake:

Peripheral Diamond Wheel for Indexable Inserts

400 Seri: 400 PENTA, 400COMBI, 400SEMI, 400PERI.

350 Series: 350T B, 350COMBI

250 Series: PA250

WENDT:

400 Seri: WAC715, WAC735

350 Series: WAM336

WAIDA

AP460E

Model lan gambar profil rodha berlian periferal:

peripheral diamond grinding wheel

Panas Tags: Roda Grinding Diamond Periferal, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China