Resin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter

Resin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter

Jinis roda grinding CBN iki digunakake khusus kanggo grinding cutter gir, sadurunge digiling, kita kudu nganggo gaun roda grinding silikon karbida ijo, kanggo mesthekake konsentrikitas sing apik. Sajrone mecah, yen sampeyan nemokake roda grinding obligasi resin kanggo alat pemotong hob sing digunakake kanthi angel, sampeyan kudu nyuda kacepetan garis saka 40m / s nganti 30m / s.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemotong hobbing gir yaiku bahan baja kanthi kecepatan tinggi

Dadi, kita milih roda penggilingan CBN sing resin.

Langkah kapisan nggunakake roda klambi GC kanggo ndandani roda CBN iki

Kanggo mesthekake yen konsentrasi apik,

Banjur tlatah hobbing glathi.

Sajrone mecah, yen sampeyan nemokake roda grinding obligasi resin kanggo alat pemotong hob sing digunakake kanthi angel, sampeyan kudu nyuda kacepetan garis saka 40m / s nganti 30m / s.

Kasar lan landhep paling penting kanggo roda grinding obligasi resin kanggo alat pemotong hob.

Wangun D (mm) W (mm) H (mm) X (mm) T (mm) V °

4BT9

100 10 20 1 10 5
150 10 50.8 3 10 8

4V4

100 6 20 1 10 10

4C2

150 5 50.8 3 20


Panas Tags: Resin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Gear Hob Cutter, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China