Resin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS
  • Air ProResin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS

Resin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo Ngasah HSS

Forturetools ngasilake jinis grinding bond Resin bond CBN kanggo ngasah HSS, kanggo untu pisau gergaji baja kecepatan tinggi, roda grinding iki milih gabus boron nitrida mentah berkualitas tinggi gandum pasir abrasif lan bahan ikatan resin, sing ndadekake nduweni kekuatan mecah lan kemampuan ngasah, umur layanan luwih dawa tinimbang rodha umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Forturetools ngasilake jinis grinding bond Resin bond CBN kanggo ngasah HSS, kanggo untu pisau gergaji baja kecepatan tinggi, roda grinding iki milih gabus boron nitrida mentah berkualitas tinggi gandum pasir abrasif lan bahan ikatan resin, sing ndadekake nduweni kekuatan mecah lan kemampuan ngasah, umur layanan luwih dawa tinimbang rodha umum.

Spesifikasi sing populer yaiku:

CBN mecah roda kanggo ngasah HSS Spesifikasi

D200 * T8 * H32 * X7 * U1.5
D200 * T8 * H32 * X7 * U2.0
D200 * T8 * H32 * X7 * U2.5
D200 * T8 * H32 * X7 * U3.0
Panas Tags: Resin Bond CBN Grinding Wheel Kanggo HSS Sharpening, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China