Roda Grinding Permukaan Resin Bond CBN
  • Air ProRoda Grinding Permukaan Resin Bond CBN
  • Air ProRoda Grinding Permukaan Resin Bond CBN
  • Air ProRoda Grinding Permukaan Resin Bond CBN
  • Air ProRoda Grinding Permukaan Resin Bond CBN

Roda Grinding Permukaan Resin Bond CBN

Roda grinding permukaan CBN resin umume digunakake kanggo mecah tliti disk ganda kanggo permukaan balok ing njero njaba lan bantalan, gir transmisi, mesin cuci, shapp tappet, bagian kompresor, baling-baling pump vane, gir gir gir, gasket, slot, lading pompa tekanan minyak minyak, sumber presisi lan sapanunggalane. Iki ditrapake kanggo macem-macem bahan, kayata baja alat kecepatan tinggi, baja mati, baja bantalan, baja alat karbon, baja musim semi, besi cor, logam ferro sinter, lan liya-liyane. Teknologi unggul kanggo roda permukaan sing amba iki ditrapake ing distribusi CBN, kualifikasi obligasi sing tetep, lan akurasi dimensi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda roda panggilingan resin obligasi CBN kanggo mecah grinding lumahing disk ganda saka permukaan balok njero njaba lan bantalan, gir transmisi, mesin cuci, tappet shim, bagian kompresor, baling-baling pompa baling-baling, gir roda gigi, gasket, slot, minyak banyu lading pompa tekanan, sumber presisi lan sapanunggalane. Iki ditrapake kanggo macem-macem bahan, kayata baja alat kecepatan tinggi, baja mati, baja bantalan, baja alat karbon, baja musim semi, besi cor, logam ferro sinter, lsp.




Panas Tags: Roda Grinding Permukaan Resin Bond CBN, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China