Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong
  • Air ProResin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong

Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong

Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong. Produk iki cocog kanggo mecah pisau pemotong kertas. Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, kinerja grinding sing awet lan apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

50 / 60mm Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong

Fitur Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong:
CBN mecah roda kanggo mecah baja kecepatan tinggi lan baja tungsten.
Produk iki cocog kanggo mecah pisau pemotong kertas.
Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, kinerja grinding sing awet lan apik.
Spesifikasi:
Diameter: 4 "/ 100mm
Lubang: 20mm
Materi: CBN
Jembar Pasir: 6mm
Dhuwur: 16mm
Grit: 150
Paket Kalebu:
1 x CBN Diamond Grinding Wheel
                                                               

Panas Tags: Resin Bond Diamond & CBN Grinding Wheel kanggo sliding kertas / pisau pemotong, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Khusus, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China