Resin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer
  • Air ProResin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer

Resin Bond Diamond Grinding Kanggo Silicon Wafer

Jinis roda grinding bonding resin iki digunakake kanggo grinding wafer silikon, uga cocog kanggo silikon kristal tunggal, grinding silikon polycrystalline, lan bevelling. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi roda grinding bonding resin kanggo wafer silikon. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jinis waja resin ikatan resin iki digunakake kanggo mecah wafer silikon, uga cocog kanggo silikon kristal tunggal, grinding silikon polikristalin lan bevelling.

Ukuran standar:200 * 62 * 80 * 5 * 7 lan 200 * 62 * 80 * 15 * 10

Grit:100 # â € ”1000 #

Ing ngisor iki minangka spesifikasi jinis roda waja berlian obligasi resin kanggo wafer silikon:

Bagan ukuran roda mecah wafer silikon
Dhiameter Kandel Bolongan Lebar Rim Kandel Rim
200 35 76 3,5,6,9 3 ~ 8
200 50 80 3,5,6,9 3 ~ 8
200 60 80 3,5,6,9 3 ~ 8
220 65 180 3,5,6,9 3 ~ 8
300 ~ 350 20 ~ 40 127 5,7 3 ~ 8

 


Panas Tags: Roda Grinding Diamond Resin Bond Kanggo Wafer Silikon, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China