Roda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Semprotan Termal
  • Air ProRoda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Semprotan Termal
  • Air ProRoda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Semprotan Termal

Roda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Semprotan Termal

Roda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Semprotan Termal. Teknologi penyemprotan termal digunakake kanggo ngasilake komponen lapisan utawa kanggo rekondisi bagean sing rusak.
Diameter: 43 "(1100mm) - 1" (25mm)

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Aplikasi Roda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Spray Termal

Giling lan grinding lapisan semprotan termal (kalebu tungsten karbida, karbida karbida lan krom oksida), keramik, karbida, komposit wesi liyane lan bahan sing angel digiling.

Proses nutupi termal

Teknologi Semprotan Termal kalebu semprotan kawat Api, semprotan Arc, semprotan Plasma, HVOF utawa HVAF, Semprotan Detonasi, semprotan Dingin. Teknologi penyemprotan termal digunakake kanthi akeh ing bidang udara, penerbangan, mesin, metalurgi, kimia, minyak bumi, batu bara, sepur, tekstil lan akeh. departemen liyane.

thermal spraying coating

Bidang aplikasi lapisan karbida karbida HVOF

*Mesin rekayasa nganggo bagean

* Industri kabel lan kabel nganggo bagean

* Industri produk logam nganggo bagean

* Peralatan tanduran listrik nganggo bagean

* Peralatan petrokimia Kustomisasi lan ndandani bagean ngagem

HVOF carbide coating HVOF carbide coating

Spesifikasi Wheel Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Spray Thermal

Diameter (mm) Diameter (inci) H (mm) T (mm) X (mm)
25 1 inci 6 12 6
30 - 12 6 -
40 - 12 6 -
50 2 inci 6 12 6
100 4 inci 12 12 10
150 6 inci 12 25 10
300 12 inci - 25 10
400 16 inci 127 25, 50 10, 25
500 20 inci 127, 203.2 25, 50 10, 25
600 24 inci 254 25, 50 10, 16, 25
750 30 inci 304.8 50 10
914.4 36 inci 304.8 25, 50 10, 25
1100 43 inci 304.8 50 10
Spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan Email: [email protected]

Kasus Roda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Spray Termal:

36 inci (D914.4 mm) rodha mecah resin gedhe

36 resin diamond grinding wheel for thermal spraying

Roda grinding berlian resin 30 inci (D750 mm) kanggo nutupi panyemprotan termal

30 resin diamond grinding wheel for thermal spraying

24 inch (D600mm) Resin gembong berlian mecah

24 inch resin diamond grinding wheel for thermal spraying

Saiki, jembaré lapisan berlian roda resin berlian résin D600 bisa nganti 25mm

Roda grinding berlian resin 4 inci (D100 mm)

4 inch resin diamond grinding wheel





Panas Tags: Roda Grinding Diamond Resin Kanggo Coating Spray Termal, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China