Roda Grinding Resin
  • Air ProRoda Grinding Resin

Roda Grinding Resin

Roda Grinding Resin kanggo mecah baja kecepatan tinggi lan baja tungsten. Produk iki cocog kanggo mecah pisau pemotong kertas (Cr12MoV, D2, bahan D2D ‰, kayata motong ujung bilah rotary gedhe 610mm.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1:Resin Grinding Wheel
 

2.fitur & aplikasi

CBN mecah roda kanggo mecah baja kecepatan tinggi lan baja tungsten.

Produk iki cocog kanggo mecah bahan nglereni pabrik kertas (Cr12MoV, D2, D2D materialï¼ ‰, kayata nglereni pucuk irisan rotary gedhe 610mm.

Kinerja sing tajem lan awet, ora bakal ana rereged ireng ing kertas sawise digiling.

 
4.detail

5. spesifik

Abrasive: CBN

Diameter: 4 "/ 100mm

Lubang: 20mm / 30mm

Jembar Pasir: 6mm

Dhuwur: 16mm / 20mm

Grit: 150 #

 
6. kaluwihan

Digawe saka paduan aluminium berkualitas tinggi, kinerja grinding sing awet lan apik.

Tags Panas:

Panas Tags: Roda Grinding Resin, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China