Roda Diamond Lancip Resin Ultra
  • Air ProRoda Diamond Lancip Resin Ultra

Roda Diamond Lancip Resin Ultra

Efisiensi mecah sing dhuwur lan konsumsi Resin Ultra Thin Diamond Wheel sing relatif alon.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Efisiensi mecah dhuwur lan konsumsi rodha mecah sing cukup alon;

2. Roda Intin Ultra Tipis Resin nduweni sipat ngasah dhewe, ngasilake panas cilik sajrone mecah, lan ora gampang diblokir, sing nyuda fenomena pembakaran kerja sajrone mecah;

3. Roda Intin Ultra Tipis Resin duwe elastisitas tartamtu, sing kondusif kanggo nambah kasarasan permukaan benda kerja. Utamane digunakake ing mecah nggoleki, mecah semi-halus, mecah piso, polesan lan proses liyane;

4. Roda Intin Ultra Tipis Resin dikuatake ing suhu sithik, kanthi siklus produksi singkat, peralatan lan proses pasokan sing sederhana; amarga fluiditas resin, gampang dibentuk rodha mecah kompleks. Roda grinding resin berlian Roda grinding resin berlian nduweni kekerasan dhuwur, kekuatan dhuwur lan kemampuan grinding sing kuat. Cocog kanggo ngolah bahan sing atos lan rapuh, kayata paduan keras, keramik, akik, kaca optik, bahan semikonduktor lan zat besi tahan tahan.

Roda mecah resin berlian duwe efek polesan sing apik. Nalika mecah, rodhane mecah tajem lan ora gampang diblokir. Karakteristik khusus kayata:

1. Efisiensi mecah dhuwur lan konsumsi rodha mecah sing cukup alon;

2. Resin Ultra Thin Diamond Wheelt nduweni sipat ngasah awake dhewe, ngasilake panas cilik sajrone mecah, lan ora gampang diblokir, sing nyuda fenomena pembakaran kerja sajrone mecah; 3. Roda grinding duwe elastisitas tartamtu, sing kondusif kanggo nambah kasarasan permukaan benda kerja, umume digunakake kanggo grinding, grinding semi-fine, grinding piso, polishing lan proses liyane; 4. Roda grinding resin berlian yaiku ngobati suhu sithik, siklus produksi singkat, peralatan lan proses pasokan sing sederhana; amarga resin duwe Fluiditas, gampang dibentuk rodha mecah kompleks.

Roda grinding resin berlian (roda grinding piso resin) bisa dipilih miturut model produk (roda grinding paralel, roda grinding arc paralel, roda grinding cekung dobel, roda grinding bevel ganda, roda grinding jenis mangkuk), lsp.

Tujuan:

Rod grinding paralel: umume digunakake kanggo mecah eksternal lan mesin pemotong karbida semen.

Rod grinding belt sabuk sejajar: umume digunakake kanggo mbentuk grinding karbida semen lan permukaan busur.

Roda grinding cekung dobel: umume digunakake kanggo mecah alat ukur lan mesin mecah tanpa corak.

Roda grinding bevel dobel: umume digunakake kanggo nggawe grinding hob karbida lan pemotong benang.

Roda grinding Bowl: umume digunakake kanggo mecah alat karbida lan alat baja kanthi kecepatan tinggi, lan uga kanggo panggilingan.

Roda grinding resin berlian (roda grinding piso resin) bisa dipilih miturut model produk (roda grinding paralel, roda grinding arc paralel, roda grinding cekung dobel, roda grinding bevel ganda, roda grinding jenis mangkuk), lsp.
Panas Tags: Roda Diamond Resin Ultra Tipis Resin, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China