Roda Resin Kanggo Kaca
  • Air ProRoda Resin Kanggo Kaca

Roda Resin Kanggo Kaca

Roda Resin Kanggo Kaca. Roda beveling bisu resin yaiku ikatan resin, roda grinding berlian cangkir, umume digunakake kanggo grinding pinggiran kaca, bisa digunakake kanthi meneng.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Roda Resin sing Bisa Digunakake Kanggo Kaca

Mesin kaca terus, kaca mesin kaca, mesin Beveling (kayata Deway, ZXM, BOTTERO, BAVELLONI, bovone, Schiatti angelo lan Glassline)

Kaluwihan Roda Resin Kanggo Kaca:

Ringan lan swara sithik,

Resistensi nyandhang luwih apik,

Umur umur dawa,

Mecah kaca kanthi macem-macem kekandelan.

Model lan jinis Roda Resin Kanggo Kaca:

Mesin sing Ditrapake Wangun D (mm) W (mm) T (mm) H (mm) Grit (#)
edger garis lurus rodha tuwung resin 100 10 10 12, 22, 50 180/240
130 10, 15 10
150 10, 15 10, 12
mesin beveling roda mangkuk berlian resin 150 10, 15 15, 10 12, 22, 50 240
gembong resin meneng 150 15 10 12, 22, 50 240
spesifikasi liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan
Panas Tags: Roda Resin Kanggo Kaca, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China