Dresser Diamond Rotary
  • Air ProDresser Diamond Rotary

Dresser Diamond Rotary

Dresser berlian Rotary minangka alat ganti roda canggih lan alat ganti roda, bisa motong roda grinding sing komplek sing ora bisa dirampungake kanthi cara ganti liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dresser berlian Rotary minangka alat ganti roda sing maju lan alat ganti roda kanthi ngoreksi efisiensi koreksi dhuwur lan bisa motong roda grinding sing komplek sing ora bisa dirampungake kanthi cara ganti liyane. Amarga presisi tinggi lan umur dawa saka roller, kualitas bahan kerja lemah stabil lan konsisten, lan mupangat ekonomi sing paling apik bisa dipikolehi ing produksi massal.

rotary diamond dresser

Aplikasi lemari berlian rotary

Dresser berlian rotary digunakake kanggo klambi grinding (roda grinding cbn vitrified, wheel grinding konvensional).

Industri aplikasi kalebu,Mesin otomotif, industri mesin, bagean robot, lemari suling, pisau turbin, katup mobil, crankshafts, industri jahit, pisau turbin - bentuk akar pohon cemara, cam Grinding, industri bantalan, sendi bola, injeksi jarum

Mesin CNC sing ditrapake

Holfer, Gleason-Pfauter, Kapp-Niles, Reishauer, Meccanodora, Samputensili, Cinetic Landis, Toyoda

Lemari sinter CVD Contrail

Contrail CVD Sintered Dresser

Prinsip dhasar yaiku ngganti siji titik asli saka dresser berlian asli dadi trading dresser rotary, sing dipérang dadi jinis ayunan lan jinis tetep miturut metode riasan alat ganti. Umume umume tetep, lan dipindhah lan dipotong miturut lintasan tartamtu kanggo ndandani permukaan parsial.

Industri aplikasi:Mesin otomotif, industri Mesin, bagean Robot, rodhane CBN Vitrified, Lemari suling

Ganti setelan tangan

hand setting diamond dresser

Ing kene berlian sing dipilih ditrapake menyang profil negatif kanthi nggunakake adesif lan sesuai karo pola sing wis ditemtokake. Kanthi beda-beda jarak ing antarane bahan intan berlian, bisa entuk susunan intan sing paling luweh sing dibutuhake kanggo mesthekake permukaan sing dibutuhake mengko ing bahan kerja.

Industri aplikasi: Bilah turbin, katup mobil, crankshafts, industri jahit

Dresser Plated Reverse

reverse plated dressers

Ukuran grit berlian, dipilih kanggo cocog karo radius profil cembung sing paling cilik, banjur nemtokake rampung permukaan benda supaya lemah supaya radiasi cilik lan kualitas permukaan sing kasar ora bisa cocog. Ing kene berlian dikemas ing jejere siji liyane bisa uga ing distribusi stokastik. Iki migunani kanggo umur alat, nanging uga bisa nambah gaya klamben.

Industri aplikasi: Blade Turbin - Wangun oyot wit cemoro, grinding cam, industri bantalan, sendi bal, injeksi jarum

Karakteristik Kinerja dresser berlian rotary

Pelarian (mm) Linearity (mm) Silinder (mm) Plnessness flatness evenness (mm) Toleransi profil (mm) Toleransi dimensi bedane dawa lan langkah Toleransi dimensi saka radius Toleransi sudut
0,004-0,002 0,005-0,002 # 0.005-0.002 0,005-0,002 0,005-0,002 L ± 0,004-0,002mm R ± 0,004-0,002mm A ± 2

Dresser berlian Rotary dipérang dadi profil lan bentuk gulung

gumantung saka jinis profil lapisan sing kasar

profile diamond dresser

Diamond Profile Dressing Rolls

* Profil roda grinding ing sadawane kontur sing dipengini kanthi mindhah roller klamben berlian

* Profil rodha mecah digawe kanthi proses sing dikendhaleni CNC sing mindhah muter muter kanthi kontur target

* Formulir gulung ora diwatesi mung ing workpiece tartamtu nanging bisa digunakake kanthi fleksibel

form diamond dresser

Diamond Formulir Gulung

* Profil roda grinding mung ing siji operasi nggunakake metode klamben

* Biasane profil gulung kasebut cocog persis karo bahan kerja

* Akurasi ekstrim, sanajan kanthi kontur profil sing kompleks



Panas Tags: Dresser Diamond Rotary, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China