Pemotong Safir
  • Air ProPemotong Safir

Pemotong Safir

Piso nglereni prunggu intan safir mung sawetara klelep ing bagean ikatan logam berlian saka untu alat. Nalika digunakake, got slag kurang lan kacepetan rotasi sithik. Materi bar mbutuhake wektu sing suwe. Saiki, Sapphire Cutter biasane mbutuhake udakara 1,5 jam kanggo njupuk bar safir Xmm 2 inci ing China. Sapphire Cutter mbutuhake wektu udakara 2,5 jam kanggo bar Xmm 4 inci suwene udakara 3,5 jam ..

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Digunakake kanggo njupuk bahan sapir.


Alat nyarang bolongan jero minangka alat khusus kanggo alat mesin bolongan jero. Sapphire Cutter bisa nyuda biaya produksi produk. Sampeyan bisa sukses nggawe bar sing bisa digunakake maneh ing benda kerja sing kudu diproses, supaya bisa digunakake nalika ngolah nganggo bor. Pengarsipan wesi dadi produk rampung sing saiki bisa digunakake maneh.

Karakteristik alat nyarang bolongan jero: model utilitas kalebu ing bidang alat pemotong kanggo bahan logam, lan cocog banget kanggo ngolah susuh bolongan jero cilik saka bahan logam rapuh lan mulia. Piso nyarang bolongan jero kalebu agul-agul, blok pandhuan, awak piso lan bilah piso. Sekawan bilah lan blok pandhuan disusun ing awak piso miturut bunder kasebut. Papat agul-agul kasebut unik ing géomètriine, dhuwure, jembaré pucuk ngarep lan posisi relatif ing antarané pesawat sing dibentuk ing ngarepe agul-agul. Kekuwatan pemotong dituduhake dening papat agul-agul nalika sarang piso nyarang, nglereni stabil banget, efek pamisahan chip apik, lan efisiensi nglereni dhuwur. Bisa digunakake kanggo ngrampungake pangolahan sarang bolongan jero kanthi diameter minimal 20mm lan ambane 50-100 kaping diameteripun bolongan sekaligus.

Alat pemotong sinter logam berlian (tabung pemotong) digunakake kanggo njupuk tongkat kristal safir saka tuo kristal safir. Tabung nglereni standar 2 inci, 4 inci lan 6 inci uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.
Efek spesifik alat pemotong safir sing saiki dikembangake digunakake ing mesin pemotong batang safir domestik kaya ing ngisor iki: alat pemotong safir 2 inci: Nalika alat kasebut duwe kecepatan linear 22m / s lan pakan 30mm / mnt , alat kasebut biasane bisa ditarik metu ingot 20app Sapphire. Alat pemotong safir 4-inch: Nalika alat pemotong duwe kecepatan linier 22m / s lan tingkat pakan 15mm / menit, alat kasebut biasane bisa narik ingot safir 20m. Alat nglereni safir 6-inch: Nalika alat nglereni duwe kacepetan linear 22m / s lan pakan 5mm / menit, alat kasebut biasane bisa narik ingot safir 20m.

Panas Tags: Sapphire Cutter, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China