setir mecah berlian bevel tunggal
  • Air Prosetir mecah berlian bevel tunggal

setir mecah berlian bevel tunggal

Roda grinding berlian bevel tunggal sing diproduksi dening perusahaan duwe kualitas stabil lan andal lan efisiensi mecah dhuwur. Roda grinding berlian bevel tunggal minangka alat mecah sing cocog lan digunakake kanggo nglereni lan nggiling industri karbida, kaca, keramik, watu lan permata.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding berlian bevel tunggal sing diproduksi dening perusahaan duwe kualitas stabil lan andal lan efisiensi mecah dhuwur. Iki minangka alat mecah sing cocog lan digunakake kanggo nglereni lan nggiling industri karbida, kaca, keramik, watu lan permata.
Bevel tunggal sing nganggo elektroplasi digunakake kanggo ngasah alat pemotong. Kualitas roda grinding stabil lan andal, efisiensi grinding dhuwur, lan kualitas stabil lan andal. Sugeng kirim gambar lan conto kanggo diproses, lan nyediakake replikasi lan replikasi rodha mecah. Roda grinding nduweni ketajaman sing apik lan kualitas stabil. Bisa dipercaya, welcome order.
Cathetan: Sawise nginstal rodha mecah, wenehake mesin nalika 30s-60s, banjur wiwiti operasi normal sawise negesake manawa ora ana sing salah.

Produk utamane yaiku: macem-macem spesifikasi roda grinding mutiara tunggal, roda grinding berlian, roda grinding boron nitrik kubik, roda grinding datar grinding untuk pabrik akhir, pasta grinding berlian, batang whetstone berlian, grinding datar dan koreksi roda grinding , Roda grinding bentuk mangkuk berlapis listrik, pabrik bisa ngatur roda grinding sing ora standar miturut sarat pelanggan. Ing jangka cendhak, kita bakal nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing apik, apik lan lengkap. Pabrik kasebut bakal terus ngenalake peralatan lan teknologi anyar ing omah lan luar negeri kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi semangat sing tliti lan sampurna.

Roda grinding berlian bevel tunggal nggunakake bahan baku impor, formula proses eksklusif, pabrik peralatan proprietari, lan metode uji coba sing sampurna. Kualitas roda grinding stabil lan andal, generasi panas cilik, lan efisiensi mecah dhuwur. Iki minangka alat mecah sing cocog lan ngatasi mecah papat-pass. Grinding kasar, grinding semi-finish, grinding lan polishing proses pemotongan umum digunakake kanggo grinding katup mobil, camshafts, segel minyak, alat karbida semen, kaca kuarsa, keramik khusus industri, pabrik watu lan batu permata. . Roda grinding duwe macem-macem wujud kayata paralel, cangkir, mangkuk, kupu, siji bevel, bevel dobel, grinding disc, bentuk silinder, lsp. Kanthi diameter 100mm-600mm lan kandel 0,50mm-200mm. Piranti abrasif lengkap lan granularitas lengkap. Gambar lan pangolahan sampel, nomer kontak: 0535-5201088 Wong sing dihubungi: Lu Zhubo.

Ikatan resin: Efek elastisitas lan polesan sing apik. Sawise abrasif dibentuk, isih ngasah awake dhewe, ora gampang diblokir, kurang nganggo klamben, lan duwe efisiensi grinding sing luwih dhuwur, suhu mecah ngisor, lan suhu mecah sithik. Rampung permukaan dhuwur, saengga jajaran aplikasi jembar banget. Digabungke karo intan abrasif kanggo mbentuk alat abrasif ikatan resin, asring digunakake kanggo nggawe semi-pagawean lan grinding kanthi apik kanggo karbida karbida semen, bahan karbida karbida semen adhedhasar baja, lan sawetara bahan non-logam; dikombinasikake karo ikatan resin kanggo mbentuk ikatan resin Piranti abrasif boron nitron kubis umume digunakake kanggo ngasah alat baja kanthi kecepatan tinggi vanadium lan tliti semi-presisi lan presisi baja alat, baja mati, baja tahan karat lan paduan tahan panas bahan gaweyan. Nanging, ikatan resin ora kuwat nahan abrasive lan resistensi panas sing kurang, nyebabake nyandhang abrasif sing dhuwur ing suhu tlatah.

Panas Tags: setir grinding berlian bevel tunggal, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China