Klambi Intan Alami Multi Titik
  • Air ProKlambi Intan Alami Multi Titik
  • Air ProKlambi Intan Alami Multi Titik
  • Air ProKlambi Intan Alami Multi Titik

Klambi Intan Alami Multi Titik

Dresser berlian alami multi-point tunggal digawe nganggo berlian alami lan bahan sintetis kayata CVD, PCD lan MCD. ing gilingan baja kanthi macem-macem bentuk kanggo klamben kanthi lurus utawa bentuk. Kanggo truing lan klamben roda mecah abrasif konvensional. Iki kalebu konfigurasi Single-point, multi-point, chisel, lurus, sudut, lan konfigurasi radius. Iki digunakake kanggo ningkatake kinerja grinder abrasive kanthi mbantu muter rodha lan ngresiki, mbentuk utawa mbukak rai.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dresser berlian alami multi-point tunggal digawe nganggo berlian alami lan bahan sintetis kayata CVD, PCD lan MCD. ing gilingan baja kanthi macem-macem bentuk kanggo klamben kanthi lurus utawa bentuk. Kanggo truing lan klamben roda mecah abrasif konvensional. Iki kalebu konfigurasi Single-point, multi-point, chisel, lurus, sudut, lan konfigurasi radius. Iki digunakake kanggo ningkatake kinerja grinder abrasive kanthi mbantu muter rodha lan ngresiki, mbentuk utawa mbukak rai.

Bagan Ukuran Dresser Intan Alami Multi Titik
Ukuran Wheel Grinding Ukuran dresser berlian (CT)
100X12 0,1 ~ 0,3ct
100X12 ~ 200X12 0,31 ~ 0,5ct
200X12 ~ 300X15 0,51 ~ 0,8ct
300X15 ~ 400X20 0,81 ~ 1ct
400X20 ~ 500X30 1.01 ~ 2ct
500X40 utawa ndhuwur 2 ~ 3ct

Klambi Intan Alami Multi Titik

Pemangkasan roda grinding kanggo komponen otomotif, bagean alat mesin, bagean laut, aluminium, tembaga lan industri liyane.

Pemangkasan macem-macem resin lan roda grinding obligasi keramik kanggo mesin grinding alat, mesin grinding silinder internal lan mesin grinding silinder.

Dresser berlian kerucut, umume digunakake kanggo sudut roda grinding cilik kanthi diameter 300mm utawa trim lengkungan njero lan njaba sing apik.
Lemari berlian piramida, umume digunakake kanggo sudut roda grinding gedhe kanthi diameter antara 300 ~ 500mm utawa trim lengkungan njero lan njaba sing apik.

Roda grinding sing ngolah inten dadi bentuk, lengkungan, lan sudut khusus
Lan alat sing diuripake biasane digunakake kanggo mecah rodha mecah, roda grinding utas lan roda grinding eksternal.
Produk kasebut nduweni umur panjang, resistensi nyandhang lan stabilitas.

 

Klambi Intan sing Dibentuk

Pembentukan presisi kanggo penerbangan, bantalan, crankshafts, cincin piston, elektronik, instrumen
Motong rodha mecah presisi tinggi kayata jam tangan.

 

 

Pena bubuk pemotong berlian sing disinter

Intan ditempelake kanthi tepat ing permukaan kanggo mbentuk bentuk cekung kanggo nambah kinerja.
Permukaan roda grinding kanggo gilingan alat, penggiling benang, grinding profil,
Lan rampung ing ndhuwur rodha mecah tanpa pusat.

 

Klambi Intan Alami Multi Titik use method and precautions:

1. Lemari berlian tetep ing peralatan. Pasuryan pungkasan dresser berlian jejeg karo arah radial rodha mecah. Arah aksial saka pena rantai lan arah radial rodha mecah kanthi optimal 10 nganti 15 ° kanggo motong.
2. Lemari berlian bisa digunakake tanpa diasah sadurunge. Sawise lapisan berlian wis entek, bakal terus digiling nganti lapisan intan liyane katon terus, lan bisa digunakake terus-terusan.
3. Jumlah pemotongan sajrone pemangkasan umume 0,02 ~ 0,04mm saben stroke, lan kacepetan pemotongan longitudinal kudu seragam (luwih becik nglereni otomatis). Kecepatan umum 100 ~ 500mm / menit, kacepetan nglereni luwih murah tinimbang kacepetan kasar nalika ngrampungake. Stroke kerja 2 ~ 4 kali, lan stroke kosong 1 ~ 2 kali.
4. Nalika rodha mecah dipotong, adhem kudu ditambahake. Dilarang banget mateni sawise panas.

Klambi Intan Alami Multi Titik Specification
Barang Ora: Kira-kira Carat Ukuran Rod Grinding (mm) Materi
HS018 0.18 Ø150 × 25 utawa luwih cilik Intan Alami Intan Sintetis
HS020 0.2
HS025 0.25
HS035 0.35 Ø150 ~ Ø300 × 25
HS050 0.5
HS075 0.75
HS010 1 Ø300 ~ Ø450 × 25 ~ 40
HS015 1.5 Ø450 ~ Ø600 × 50 ~ 100
HS020 2 Ø600 / utawa luwih gedhe
HS030 3
HS035 3.5-5

 



Panas Tags: Dresser Berlian Alami Multi Titik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.