Single Stroke Diamond Honing
  • Air ProSingle Stroke Diamond Honing
  • Air ProSingle Stroke Diamond Honing
  • Air ProSingle Stroke Diamond Honing

Single Stroke Diamond Honing

Aplikasi: Single Stroke Diamond Honing Reamer wis diadopsi ing mobil, traktor, mesin listrik, mesin konstruksi, mesin pendingin lan industri aerospace.
Hinge honing nduweni kaluwihan efisiensi tinggi, kualitas permukaan sing apik lan konsistensi dimensi dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Proses ngasah stroke tunggal tegese endhas mengasah alon-alon mlebu ing bolongan bahan ing rotasi kanthi kecepatan dhuwur, lan banjur alon metu bolongan kanthi kacepetan sing padha. Liwat siklus "siji ing", "siji metu", ngasah bolongan rampung. Amarga proses nglereni biasane rampung karo endhas honing ing siji stroke, proses ngasah diarani tunggal-stroke honing Alat pengasah berlian electroplated stroke tunggal njamin akurasi geometris, akurasi dimensi, lan kasar permukaan ing bolongan irung. Saben alat berlian electroplated mung nuduhake siji bagean, mbusak wates sing wis ditemtokake, nambah aperture bagean nganti poros pungkasan, lan bagean kasebut diasorake menyang aperture, presisi, lan kekasaran sing dikarepake.

 

Aplikasi Single Stroke Diamond Honing Reamer:

Single Stroke Diamond Honing Reamer uga diarani honing berurutan utawa alat engsel engsel, iku proses anyar mesin presisi micron, bisa ngolah liwat bolongan, bolongan buta, bolongan kunci, bolongan langkah lan bolongan liyane.


Yaiku pompa injeksi mesin, batang sambung, garpu, awak katup hidrolik, lengen katup, bantalan udara, gir presisi, lengen tuntunan mati, utama kompresor AC lan bantalan tambahan, bolongan poros kompresor kulkas (bolongan silinder), piston, cincin ukur gauge lan produk pangolahan bolongan internal presisi tinggi liyane sing umume digunakake teknologi. Ing taun-taun pungkasan, teknologi ngasah single-stroke diadopsi ing mobil, traktor, mesin listrik, mesin konstruksi, mesin pendingin lan industri aerospace.

 

Lumahing bunder saka reamer honing dilapisi lapisan abrasive berlian kelas dhuwur kanthi ukuran partikel sing padha. Lengan kerucut sing diasah lan agul-agul dilengkapi taper cilik. Kanthi ngganti posisi sing cocog, diameter njaba reamer bisa diganti. Reamer honing bisa diatur kanthi cara iki. Reamer honing bisa entuk mecah level mikron, reamer honing paling apik bisa tekan wates micron.

Reamer honing dilengkapi sendi, alat lan alat mesin sing cukup, sing bisa nggayuh presisi ultra-tinggi ing bolongan njero: silinder: 1 mikron. Babak: ing 1 mikron. Kekasaran: ing njero Ra0.1. Toleransi: ing 1 mikron. Honer Honer NGGUNAKake grinding berlian kanggo ngolah bahan kekerasan dhuwur, kayata baja atos, paduan keras, keramik.


Kauntungan saka Revolute Diamond Revolute Honing:

Sawise diasah, konsistensi ukuran bolongan njero dhuwur, silinder banget apik.

Hinge honing nduweni kaluwihan efisiensi tinggi, kualitas permukaan sing apik lan konsistensi dimensi dhuwur.

Kualitas stabil, presisi tinggi, umur panjang


Panggunaan alat stroke siji diwatesi karo jinis lan volume bahan sing diproses. Jumlah sing diasah ora bisa ngluwihi jangkoan imbuhan lengan abrasif berlian. Mula, cocog kanggo ngasah bolongan kanthi wates cilik. Digunakake kanggo ngasah wesi lan waja.

Akurasi dimensi proses pengasingan siji arah umume bisa nganti 2, akurasi geometris (bunder, silinder, lurus) bisa stabil sajrone 3, lan nilai kasar Ra ing 0,2-0,6

Alat stroke tunggal, nggunakake abrasif impor, efisiensi nglereni dhuwur, ngolah cepet lan presisi tinggi, cocog kanggo produksi massal.

Piranti sing kuat kanggo ngasah siji-stroke duwe umur layanan sing dawa lan efisiensi kanggo proses lan produksi. Iki bisa digunakake ing macem-macem peralatan, kayata bor vertikal, bor rotary, bubut biasa, alat mesin modular, mesin press, alat mesin honing vertikal utawa horisontal, lsp.

Panas Tags: Diamond Stroke Single Reamer