Sinter Resin Bond CBN Grinding Internal
  • Air ProSinter Resin Bond CBN Grinding Internal

Sinter Resin Bond CBN Grinding Internal

Sinar Resin Bond CBN Internal Grinding Head bisa ditrapake kanggo ngolah bolongan casting baja kanthi hardness lan angel proses.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda resin ikatan resin sing sinterbisa ditrapake kanggo proses bolongan casting baja kanthi kekerasan lan proses sing angel. Contone, roda pengikat resin ikatan resin bisa digunakake kanggo ngolah panas stainless steel, baja campuran, HSS, baja mode, baja bear, baja alat, baja karbon, baja 45, baja SKD11 sing diimpor saka Jepang, wesi cor sing adhem, paduan kromium, paduan titanium. Kajaba iku, iki uga bisa digunakake ing produksi gabungan, mesin pesawat, mesin otomotif, tappet hidrolik, gir, nozel, pompa, kompresor AC, cetakan, kopling, lsp lan industri katup hidrolik.

Resin resin ikatan CBN internal grinding headbisa dipérang dadi grinding coarse (grit wiwit 60 # nganti 120 #, bisa tekan pungkasan saka Ra 0.6 nganti Ra 0.8), setengah grinding halus (grit mulai saka 140 # nganti 240 # bisa nganti rampung saka Ra 0.2 nganti Ra 0.4 ), grinding sing apik (grit wiwit 280 # nganti 600 # bisa tekan pungkasan ing ngisor Ra0.1).

Wangun sirah mecah resin CBNumume silinder (silinder nganggo gagang, silinder kothong tanpa gagang lan sirah grinding silinder kanthi tengah matriks paduan aluminium), kerucut, kurva.



Panas Tags: Sinter Resin Bond CBN Grinding Internal Head, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China