Sinter Diamond Rotary Dresser
  • Air ProSinter Diamond Rotary Dresser
  • Air ProSinter Diamond Rotary Dresser
  • Air ProSinter Diamond Rotary Dresser
  • Air ProSinter Diamond Rotary Dresser
  • Air ProSinter Diamond Rotary Dresser
  • Air ProSinter Diamond Rotary Dresser

Sinter Diamond Rotary Dresser

Dresser rotary Sinter berlian cocog kanggo mesin presisi sing akeh banget lan cocog kanggo kabeh jinis roda mecah kekerasan sing dhuwur.
Dresser rotary jinis track berlian umum kudu nggunakake proses lan produksi sinter. Amarga ikatan karo tungsten karbida minangka bahan balung, logam kobalt minangka bahan ikatan, mula bisa uga tahan abrasi lan kekuatan sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dresser rotary Sinter berlian cocog kanggo mesin presisi sing akeh banget lan cocog kanggo kabeh jinis roda mecah kekerasan sing dhuwur.
Dresser rotary jinis track berlian umum kudu nggunakake proses lan produksi sinter. Amarga ikatan karo tungsten karbida minangka bahan balung, logam kobalt minangka bahan ikatan dadi resistensi abrasi lan kekuatan sing apik.

Aplikasi:
Klien nggunakake lemari rotary berlian ing macem-macem industri manufaktur, kayata militer, otomotif, bantalan, penerbangan, mesin, alat mesin, mesin industri ringan lan liya-liyane.

Industri Otomotif: poros engsel, awak katup, cincin piston, bagian katup, bagean transmisi, komponen mesin
Industri alat mesin, pamrosesan gir, sekrup bola, rel pandhuan
Industri bantalan: bantalan pacuan, pasangan rel lurus, bantalan kerucut, lan bantalan putar
Industri alat: bor, pemotong panggilingan, benang hob, pisau slotted
Industri ringan: kompresor kulkas, poros sepeda
Industri hidrolik: pompa piston, rod penghubung, pisau lan liya-liyane

Manungsa waé:
1, ukuran gandum saka rotary dresser rotary kudu dadi coarser luwih murah tinimbang ukuran grinding,
2. setir dresser rotary ngelawan rodha mecah (kacepetan garis padha). Rasio kacepetan garis antarane dresser rotary lan
roda mecah disimpen ing 0.3-0.6, dene kacepetan rotasi kudu nyegah sawetara hubungan.
3. Aja pengaruh antara dresser rotary lan rodha mecah sajrone proses ganti klambi. Jumlahe klamben siji bisa atos utawa apik, sawise rampung
pangolahan, model rodha mecah diatur ing 0,02-0,04mm.
4. Nalika nganggo rodha mecah, kudu nuruti kabijakan: panganan cepet (ora bisa nutul rodha) - pakan alon (kaya feed kacepetan nglereni)
gerakan mundur, kanggo njamin umur layanan Rotary dresser.




Panas Tags: Sinter Diamond Rotary Dresser, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.