Roda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya
  • Air ProRoda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya
  • Air ProRoda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya
  • Air ProRoda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya
  • Air ProRoda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya
  • Air ProRoda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya
  • Air ProRoda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya

Roda Mecah Kaca Diamond Photovoltaic Surya

Roda grinding berlian jinis iki yaiku ikatan logam kanthi biji abrasive berlian sing dipilih. Digunakake khusus kanggo mecah kaca fotovoltaik. Sampeyan bisa yakin bisa tuku roda grinding berlian kaca fotovoltaik saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda grinding berlian kaca fotovoltaik surya minangka ikatan logam kanthi biji-bijian abrasif berlian sing dipilih.
Digunakake khusus kanggo roda grinding berlian kaca fotovoltaik surya.

Spesifikasi roda grinding berlian kaca fotovoltaik surya:
Diameter njaba 150mm, 200mm,220mm.
Kanggo kekandelan kaca3.2â € “4mmï¼›
Nalika kacepetan Rotary Motor 2880r / minïlKaca kaca bisa digiling nganti 6-8m / menit, kanggo kaca
kanggo kekandelan kaca 3.2mm, total umur layanan bisa mecah kaca 25000-30000m ›
Nalika kacepetan motor 3600-4600r / minïlKelas bisa digiling nganti 10-12m / menit
kanggo ngolah kaca ketebalan 3.2mm, umure layanan total bisa nggiling gelas 15000m utawa luwih saka € ‚
Kanggo mesin edging bunder

Fitur roda grinding berlian kaca fotovoltaik surya:
1, Efisiensi tinggi, ambane nglereni luwih jero, kanthi cepet ngilangi kemampuan kaca sing ora rata.
2, Ketajaman sing apik, ora ana cipratan nalika mecah.
3, pinggiran kaca sing alus sawise diolah.
4, Umure layanan sing dawa, nyuda frekuensi ngganti roda grinding ing wektu sing suwe.

Tips nalika nggunakake:

1, Pilih macem-macem jinis, ukuran lan grit miturut panggunaan nyata lan jinis mesin.
2, Nyetel tekanan peralatan, ngirimake kacepetan miturut kekandelan kaca.
3, Nyetel posisi lan sudut ing antarane roda grinding lan kaca miturut ukuran kaca.
4, Gunakake banyu adhem sing cukup nalika mecah.




Panas Tags: Solar Photovoltaic Glass Diamond Grinding Wheel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China