Roda Mecah Khusus Kanggo Safir Grinding Bond Keramik
  • Air ProRoda Mecah Khusus Kanggo Safir Grinding Bond Keramik

Roda Mecah Khusus Kanggo Safir Grinding Bond Keramik

Roda Mecah Khusus Kanggo Sapphire Grinding Bond Keramik disinter karo ikatan vitrifikasi suhu rendah lan bubuk bubuk berlian kekuatan tinggi, duwe kaluwihan mecah tajem, daya tahan dhuwur, kualitas permukaan grinding apik, gampang didandani.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda Mecah Khusus Kanggo Sapphire Grinding Bond Keramik disinter karo ikatan vitrifikasi suhu rendah lan bubuk watu berlapis kekuatan tinggi, duwe kaluwihan mecah tajem, daya tahan dhuwur, kualitas permukaan grinding apik, gampang didandani.5ukuran gandum umume digunakake kanggo 400 # - 5000 #, digunakake kanggo lancip safir lan ketemu mesin kasar lan rampung.

Panas Tags: Wheel Grinding Khusus Kanggo Safir Grinding Bond Keramik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China