Roda grinding khusus kanggo ngasah berlian
  • Air ProRoda grinding khusus kanggo ngasah berlian

Roda grinding khusus kanggo ngasah berlian

Sampeyan bisa yakin bisa tuku roda grinding khusus kanggo ngasah berlian saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Jeneng
Roda grinding khusus kanggo ngasah berlian
 
2.Fitur Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel
Cocog kanggo motong pinggiran piso slitting sing asring digunakake ing mesin irisan karton otomatis.;
Cepet lan awet;
Mecah garing tanpa bahan pendingin cair;
Ora perlu diasah maneh sadurunge digunakake;
Diameter bolongan lan bantalan prewangan bisa disesuaikan miturut macem-macem jinis Grinders.
 
3. Aplikasi Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel
Roda berlian ikatan resin (roda abang ing gambar) umume digunakake kanggo mesin lading karbida tungsten sing asring digunakake ing Mesin Papan Bergelombang.
Roda résin CBN CBN (roda ijo ing gambar) cocog kanggo pisau baja (9CrSi, Cr12MoV, W18Cr4V, W6, lsp).
warna, diameter bolongan, jembaré pasir, dhuwure pasir, bantalan bisa disesuaikan miturut sarat.
 
4. Rincian Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel
 
 
 
5.pesifikasi Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel
Abrasive: Intan / CBN
Agen obligasi: Resin
Diameter: 50 / 60mm
Lubang: 20mm
Jembar Pasir: 4 ~ 6
Grit: 150 # (
 
6. Keuntungan Resin Bond Diamond & CBN Slitter Knife Wheel
Efisiensi nglereni dhuwur, ngasah awake dhewe sing apik, kurang ngalangi, nyuda grinding nalika kedadeyan bisa digunakake
 
Keluwesan sing apik bakal bisa nambah kekasaran permukaan, sing biasane digunakake kanggo grinding kasar, grinding semi-fine, polishing lan proses liyane
 
Dibandhingake karo karbida silikon konvensional, roda berlian resin nduweni tingkat penghapusan material sing apik, umur rodha sing luwih dawa lan biaya grinding sing luwih murah
 
Roda berlian ikatan resin umume mbusak bahan nganti 10 kali luwih cepet tinimbang rodha ikatan logam
Panas Tags: Roda grinding khusus kanggo ngasah berlian, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Pabrik China