Roda Mecah Superabrasif Kanggo Rantai Rantai

Roda Mecah Superabrasif Kanggo Rantai Rantai

Intan resin lan rodha mecah CBN digunakake kanggo ngasah rantai ing industri kekayon.
Khusus kanggo Wheel Grinding Superabrasive Kanggo Rantai Saw.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Luwih akeh inten SuperHard lan rantai CBN nyumurupi rodha ngasah kanthi apik, umure dawa. Rod penggilingan superabrasif cocog kanggo ngasah rantai ing industri kekayon.

Aplikasi roda grinding berlian lan CBN kanggo gergaji rantai

chain saw sharpening

* Roda berlian kanggo ngasah rantai karbida.

* Roda CBN kanggo ngasah rantai baja.

Kaluwihan roda grinding berlian & cbn kanggo gergaji rantai

* Radius lengkap lan ora prelu dibentuk maneh.

* Meh ora bledug kaya inten utawa CBN ora bakal rusak.

* Saben wektu urip alat sing dawa.

* Rampung permukaan sing apik.

Merek Ngasah Chainsaw sing Ditrapake:Timberline, Oregon, Granberg Bar-Mount, Timber Tuff, Blue Max, Stihl, Sportsman Earth, Husqvarna 653000035, Electric Grinder lan liya-liyane ngasah gergaji

Gilingan roda kanggo parameter ngasah gergaji

1f1 cbn grinding wheels 1.png

Diameter (inci / mm)

Lubuk Batin (inci / mm)

Kekandelan (inc / mm)

R

Rantai weruh jaring

1F1

4-1 / 8 ", 100mm

7/8 ", 22mm

1/8 ", 3.2mm

1.6

0.325

4-1 / 8 ", 100mm

7/8 ", 22mm

4/25 ", 4.0mm

2

0.325

4-1 / 8 ", 100mm

7/8 ", 22mm

4.7mm

2.35

0.404

3F1

6 & rdquo ;, 150mm

7/8 ", 22mm

4,5mm

2.25

0.404

Ukuran khusus bisa diprodhuksi miturut rantai pitch saw.


Kasus aplikasi roda grinding superabrasif kanggo rantai gergaji

* Rodha 3F1 CBN kanggo rantai wis dikirim menyang pelanggan Australia lan entuk saran sing apik

resin CBN grinding wheel for chain saw Mecah Wheel Wheel Roda grinding resin 3F1
Ukuran Wheel Grinding D150 * T4.5 * H22 * X10 * R2.25
Workpiece rantai baja ngasah
Jaringan Rantai 1/4 inci, 0,325 inci, 3/8 inci



Panas Tags: Roda Grinding Superabrasif Kanggo Saw Rantai, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China