Titanium Plated Diamond Chip
  • Air ProTitanium Plated Diamond Chip

Titanium Plated Diamond Chip

Kanthi seri sifat fisik lan kimia sing apik banget, kayata kekerasan dhuwur, kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan koefisien ekspansi linier cilik, Titanium Plated Diamond Chip wis digunakake ing grinding.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kanthi seri sifat fisik lan kimia sing apik banget, kayata kekerasan dhuwur, kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan koefisien ekspansi linier cilik, intan wis akeh digunakake kanggo mecah. Nanging, ing suhu kamar lan tekanan atmosfer, Titanium Plated Diamond Chip bisa ditemoni, tahan panas ora dhuwur, lan ana sawetara cacat ing permukaan. Ing proses pamrosesan, asring ana reaksi kayata ngilangi oksidasi utawa grafitisasi, sing bisa nyuda efisiensi pangolahan. Kajaba iku, amarga inlay mekanik ing antarane butiran intan lan ikatan alat abrasive, biji-bijian intan gampang diluncurake kanthi nggunakake gaya grinding, sing nyuda umur layanan alat sing kasar.


Lapisan lapisan logam ing lumahing Titanium Plated Diamond Chip bisa menehi macem-macem ciri berlian: nambah kekuatan intan, kemampuan ikatan antarmuka antarane intan lan matrik, proteksi penghalang oksigen, nyuda derajat kerusakan termal berlian, nambah sifat fisik lan kimia antarmuka antarane intan lan matriks, lan nambah resistensi nyandhang lan nglereni kemampuan alat intan. Logam sing bakal dilapisi umume nikel, tembaga, perak lan paduan. Cara plating umume plating kimia utawa plating sawise plating kimia.
Panas Tags: Titanium Plated Diamond Chip, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China