Cakram pemotong berlian tipis
  • Air ProCakram pemotong berlian tipis

Cakram pemotong berlian tipis

Cakram pemotong berlian tipis lancip digawe kanthi nambah intan khusus (utawa CBN) abrasif menyang ikatan logam khusus, sinter ing suhu, tekanan, lan vakum tartamtu, lan kanthi tepat diproses kanthi macem-macem cara pangolahan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cakram pemotongan berlian Ultra-tipis digawe kanthi nambah berlian tartamtu (utawa CBN) abrasif menyang ikatan logam khusus, sinter ing suhu, tekanan, lan vakum tartamtu, lan kanthi tepat diproses kanthi macem-macem cara pangolahan. Amarga jaminan Iki nduweni kemampuan nyekeli kuwat lan tahan nyandhang dhuwur kanggo biji-bijian abrasive berlian, lan cocog banget kanggo nglereni tliti lan ngukur komponen optik lan komponen elektronik. Produk umume digunakake kanggo ngolah presisi bahan informasi optoelektronik (kaca optik, bahan magnetik, keramik alus, kristal, lsp).


Karakteristik kinerja:

1 Kemampuan mecah kanthi apik lan resistensi nyandhang dhuwur njamin agul-agul duwe umur layanan sing dawa.

2 Kekerasan agen ikatan sing dhuwur ndadekake agul-agul duwe kaku, supaya agul-agul ora bakal cacat sajrone proses pemotongan, saéngga bisa njamin perpanjangan permukaan pemotongan.

3 Liwat pangaturan konsentrasi lan ukuran partikel sing abrasif, bisa uga duwe efisiensi nglereni sing apik miturut premis kanggo ngrampungake persyaratan finish permukaan.

4 Cara pangolahan canggih lan ilmiah lan kontrol proses sing ketat mesthekake yen wujud lan posisi agul-agul duwe akurasi sing dhuwur.

5 Klasifikasi agen ikatan cocog karo persyaratan kanggo milih agul-agul khusus kanggo ngolah macem-macem bahan.

6 Cocog kanggo nggunakake chip siji utawa nglereni gabungan multi-piso.

Lingkup aplikasi: kaca optik, keramik alus, kristal, bahan magnetik, bahan semikonduktor, lan liya-liyane. Struktur dhasar saka seri produk iki yaiku logam ing tengah lan berlian sing digunakake ing ring njaba. Amarga nggunakake bahan logam kaku kanggo nggabungake inti baja lan ikatan logam saka cincin njaba, bisa dipikolehi kekuwatan sing dhuwur, lan pemotongan beban sing dhuwur lan jero bisa diwujudake. Kanthi milih macem-macem jinis agen ikatan, bisa cocog kanggo nglereni lan ngeruk macem-macem bahan.

Karakteristik kinerja:

1 Amarga bahan logam digunakake minangka inti baja, kekakuane agul-agul luwih apik, lan luwih cocog kanggo nglereni jero.

2 Ketahanan sing nyandhang lapisan sing digunakake nggawe awak pemotong duwe umur layanan sing dawa.

3 Jinis agen ikatan sing akeh banget milih pilihan agul-agul potongan sing cocog kanggo macem-macem obyek pangolahan.

4 Pangaturan gandum lan konsentrasi abrasive berlian ndadekake agul-agul duwe ketajaman sing apik ing proses pemotongan, lan permukaan pemotongan nduweni karakteristik kelancaran lan vertikalitas sing apik.

5 Cara pangolahan sing tepat kanggo nggawe presisi geometri agul-agul.

Lingkup aplikasi: Serangkaian produk iki cocok kanggo proses presisi bahan sing angel diproses ing ngisor iki, kayata kaca optik, bahan kristal, bahan magnetik, bahan semikonduktor, bahan keramik sing apik lan bahan logam rapuh liyane. Aplikasi: tabung kaca nglereni (bahan kapur), tabung kaca kuarsa, wadah kuarsa, kaca optik, lsp.

Fitur: presisi tinggi, umur dawa, nglereni efisiensi dhuwur lan grooving, nyuda kedadeyan sudhut, chipping, kesenjangan, lan beda dawa produk.

Fitur: Gunakake substrat berkualitas tinggi kanggo kekuwatan lan kaku; gunakake agen ikatan khusus kanthi tajam lan retensi bentuk sing apik. Utamane cocog kanggo nglereni gabungan

Jinis: rong jinis ikatan resin lan ikatan tembaga

Spesifikasi produk: Diameter njaba (mm): 350, 300, 200, 150, 120, 80, 76.2, 56

Dhiameter batin (mm): 40, 32, 25,4, 20;

Kekandelan lapisan berlian (mm) 1.20, 1.0, 0.80, 0.60, 0.50, 0.4, 0.3, 0.2, 0.1

Presisi lapisan berlian ing ± 0,01mm. Disk pemotong berlian ultra-tipis presisi obligasi logam matrik

Struktur dhasar saka seri produk iki yaiku sing tengah digawe saka logam lan cincin njaba yaiku lapisan sing digunakake intan. Amarga nggunakake bahan logam kaku kanggo nggabungake inti baja lan ikatan logam saka cincin njaba, bisa dipikolehi kekuwatan sing dhuwur, lan pemotongan beban sing dhuwur lan jero bisa diwujudake. Kanthi milih macem-macem jinis agen ikatan, bisa cocog kanggo nglereni lan ngeruk macem-macem bahan.

Karakteristik kinerja:

1 Amarga bahan logam digunakake minangka inti baja, kekakuane agul-agul luwih apik, lan luwih cocog kanggo nglereni jero.

2 Ketahanan sing nyandhang lapisan sing digunakake nggawe awak pemotong duwe umur layanan sing dawa.

3 Jinis agen ikatan sing akeh banget milih pilihan agul-agul potongan sing cocog kanggo macem-macem obyek pangolahan.

4 Pangaturan gandum lan konsentrasi abrasive berlian ndadekake agul-agul duwe ketajaman sing apik ing proses pemotongan, lan permukaan pemotongan nduweni karakteristik kelancaran lan vertikalitas sing apik.

5 Cara pangolahan sing tepat kanggo nggawe presisi geometri agul-agul.

Lingkup aplikasi: Seri produk iki cocok kanggo proses presisi bahan sing angel diproses ing ngisor iki, kayata kaca optik, bahan kristal, bahan magnetik, bahan semikonduktor, bahan keramik sing apik, lsp. Struktur dhasar saka seri iki produk yaiku tengah digawe saka logam lan cincin njaba digawe saka berlian. Lantai. Amarga nggunakake bahan logam kaku kanggo nggabungake inti baja lan ikatan logam / resin saka dering njaba, kaku bisa dipikolehi, lan pemotongan sing akeh lan potongan jero bisa diwujudake. Kanthi milih macem-macem jinis agen ikatan, bisa cocog kanggo nglereni lan ngeruk macem-macem bahan.

Karakteristik kinerja:

1 Amarga bahan logam digunakake minangka inti baja, kekakuane agul-agul luwih apik, lan luwih cocog kanggo nglereni jero.

2 Ketahanan sing nyandhang lapisan sing digunakake nggawe awak pemotong duwe umur layanan sing dawa.

3 Jinis agen ikatan sing akeh banget milih pilihan agul-agul potongan sing cocog kanggo macem-macem obyek pangolahan.

4 Pangaturan gandum lan konsentrasi abrasive berlian ndadekake agul-agul duwe ketajaman sing apik ing proses pemotongan, lan permukaan pemotongan nduweni karakteristik kelancaran lan vertikalitas sing apik.

5 Cara pangolahan sing tepat kanggo nggawe presisi geometri agul-agul.

Lingkup aplikasi: Serangkaian produk iki cocok kanggo proses presisi bahan sing angel diproses ing ngisor iki, kayata kaca optik, bahan kristal, bahan magnetik, bahan semikonduktor, bahan keramik sing apik lan bahan logam rapuh liyane. Perusahaan kami minangka perusahaan khusus kanggo produksi lading nglereni berlian ultra-tipis presisi dhuwur lan pisau pemotong ultra-tipis biasa, lan wis nglumpukake pengalaman luwih saka sepuluh taun kanggo nggawe lading gergaji intan.

Aplikasi: nglereni tabung kaca (bahan jeruk), tabung kaca kuarsa, wadah kwarsa, kaca optik, bahan magnetik, keramik, komponen elektronik, batang baja tungsten, tabung baja tahan karat keras, piring baja, lsp.

Fitur: presisi tinggi, umur dawa, nglereni efisiensi dhuwur lan grooving, nyuda kedadeyan sudhut, chipping, kesenjangan, lan beda dawa produk.

Fitur: Gunakake substrat berkualitas tinggi kanggo kekuwatan lan kaku; gunakake agen ikatan khusus kanthi tajam lan retensi bentuk sing apik. Utamane cocog kanggo nglereni gabungan

Jinis: rong jinis ikatan resin lan ikatan tembaga

Spesifikasi produk: Diameter njaba (mm): 350, 300, 200, 150, 120, 80, 76.2, 56

Dhiameter batin (mm): 40, 32, 25,4, 20;

Kekandelan lapisan berlian (mm) 1.20, 1.0, 0.80, 0.60, 0.50, 0.4, 0.3, 0.2, 0.1

Presisi lapisan berlian ing ± 0,01mm

Produk kanthi syarat khusus bisa disesuaikan miturut syarat pangguna! Rega sing wajar! Sugeng tuku / dolan! Serangkaian produk iki nggunakake resin thermosetting kinerja dhuwur (impor) minangka agen ikatan, lan bubuk superfine ditambahake minangka pengisi, utamane biji-bijian abonif boron nitrida (CBN) kekuatan tinggi dicampur seragam karo agen ikatan. Iki dikencengake lan dipasang ing kahanan teknologi, lan digawe kanthi proses presisi. Serangkaian produk iki nduweni ketajaman nglereni banget lan resistensi nyandhang dhuwur, lan cocog banget kanggo mesin presisi bahan sing angel dipasang ing mesin kayata baja atos, baja mati, baja kecepatan tinggi, lan karbida semen, kalebu nglereni lan nggrundel.

Spesifikasi produk: Diameter njaba (mm): 350, 300, 200, 150, 120, 80, 76.2, 56

Dhiameter batin (mm): 40, 32, 25,4, 20;

Kekandelan lapisan berlian (mm) 1.20, 1.0, 0.80, 0.60, 0.50, 0.4, 0.3, 0.2, 0.1

Presisi lapisan berlian ing ± 0,01mm

Panas Tags: Disc pemotong berlian tipis tipis, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.