Vakum Inti Berlian Inti
  • Air ProVakum Inti Berlian Inti
  • Air ProVakum Inti Berlian Inti
  • Air ProVakum Inti Berlian Inti
  • Air ProVakum Inti Berlian Inti

Vakum Inti Berlian Inti

SuperHard luwih akeh nawakake macem-macem bor inti inten brazed kanggo coring & granit pengeboran kanthi cepet lan efisien, marmer, beton lan tembok bata, lan liya-liyane. Sugeng Rawuh tuku Vacuum Brazed Diamond Core Bits saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Luwih akeh bor bor vakum SuperHard digawe nganggo berlian kelas dhuwur, teknologi brazing, tinimbang las laser lan las frekuensi tinggi.

Aplikasi saka bit inti inten brazed vakumvacuum brazed diamond core bits

SuperHard luwih akeh nawakake macem-macem bor inti inten brazed vakum kanggo coring lan pengeboran coring, marmer, beton lan bata sing cepet lan efisien, lsp.

industri sing ditrapake kalebu, Bor Kondisi Udara, bor rekayasa, holing tembok abot, pukulan lumpatan, bor mesin lampblack lan tangga tangan

kaluwihan saka vakum inti brazed inti intine

Kacepetan nglereni banget kanthi umur pengeboran dawa dibandhingake karo inti inti sing dilapisi listrik

Konservasi energi lan perlindungan lingkungan

udan utawa garing kanthi desain slot adhem kanggo ngilangi inti sing luwih gampang nalika macet

Kasus-kasus bit inti intine brilian

jeneng: vakum brazed intan intine vacuum brazed diamond drill bit
warna: emas
awak: Tabung Baja Seamless Integral
Profil waos: waos rata khusus
Diameter: 25-300mm
Dawane: 370 / 450mm
Tip kandel: 3.2mm
Panas Tags: Vacuum Brazed Diamond Core Bits, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China