Vacuum Brazed Diamond Grinding Disc
  • Air ProVacuum Brazed Diamond Grinding Disc

Vacuum Brazed Diamond Grinding Disc

Ing ngisor iki yaiku babagan Vacuum Brazed Diamond Grinding Disc sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Vacuum Brazed Diamond Grinding Disc. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Disk grinding vakum berlian brilian kanggo grinding Marmer, bahan keramik, plastik bertulang serat, karbohidrat silikon lan watu buatan

Kauntungan saka disk wilingan intra brazed vakum:vacuum brazed diamond grinding disc for marble grinding

* proses kualitas sing luwih dhuwur tinimbang rodha berlian sing dilas utawa laser

* umur dawa. Nganti 40 wektu urip luwih dawa tinimbang Resin mecah disk

* efisiensi tinggi. efisiensi ditambah kanthi 100% kanggo mecah papan FRP, dibandhingake karo roda ikatan resin

* lapisan siji saka intan sing wis kebak kanthi campuran nikel ing suhu dhuwur lan potongan sing tajem

* ora ana polusi, swara sithik, ora usah klamben

Spesifikasi disk grinding berlian vakum brazed:


Model D (mm) H (mm) T (mm)
disk berlian brazed vakum 100
16 / 22.3 1,5 - 3
115 16 / 22.3 1,5 - 3

Ukuran Gandum: Kasar 25/30, 30/35, 35/40, Rampung 50/60

Ukuran lan Grit Liyane Bisa Disesuaikan Miturut Kahanan Pelanggan.


Roda berlian brazed vakum kita digunakake ing gilingan genggeman lan digunakake kanggo grinding, reresik las, penghapusan stok lan beveling ing macem-macem industri kalebu pengecoran, pamrosesan logam (penghapusan las lan pipa beveling kabeh logam ferro lan non ferrous), otomatis bagean, bangunan kapal, watu, keramik, proses plastik, lan bahan komposit, lsp

vacuum brazed diamond grinding disc for marble, FRP,ceramic grinding

Panas Tags: Disc Grinding Diamond Vacuum Brazed, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China