Roda Grinding Diamond Vacuum Brazed
  • Air ProRoda Grinding Diamond Vacuum Brazed

Roda Grinding Diamond Vacuum Brazed

Minangka pabrik Vacuum Brazed Diamond Grinding Wheel profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Wheel Grinding Diamond Vacuum Brazed saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pengiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Roda pengisaran berlian brazed vakum kanggo muter wesi, waja campuran, wesi abu-abu, bahan komposit lan profil logam ing industri pengecoran.

vacuum brazed diamond wheel for metal processing

Kaluwihan rodha waja intra brazed vakum:

* efisiensi dhuwur. efisiensi ditambah kanthi 30% kanggo mecah permukaan baja cor, dibandhingake karo roda ikatan resin konvensional

* umur dawa. Nganti 20 wektu urip luwih dawa tinimbang Resin Bond Tools

* lapisan siji saka intan sing wis kebak kanthi campuran nikel ing suhu dhuwur lan potongan sing tajem

* ora usah klamben

Spesifikasi roda grinding berlian brazed:

Model D (mm) H (mm) T (mm)

roda grinding berlian brasil

100
22.23
1,5 - 3
125 22.23 1,5 - 3
150 22.23 1,5 - 3
180
22.23 1,5 - 3

ukuran gandum: kira-kira 25/30, 30/35, 35/40, rampung 50/60

Ukuran lan grit liyane bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

Roda berlian brazed vakum kita digunakake ing gilingan genggeman lan digunakake kanggo grinding, reresik las, penghapusan stok lan beveling ing macem-macem industri kalebu pengecoran, pamrosesan logam (penghapusan las lan pipa beveling kabeh logam ferro lan non ferrous), otomatis bagean, bangunan kapal, watu, keramik, proses plastik, lan bahan komposit, lsp

roda grinding berlian brasil

Panas Tags: Wheel Grinding Diamond Vacuum Brazed, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China