Vacuum Brazed Diamond Saw Blades
  • Air ProVacuum Brazed Diamond Saw Blades

Vacuum Brazed Diamond Saw Blades

Vacuum Brazed Diamond Saw Blades duwe jinis lan jinis segmen sing terus-terusan. Iki digunakake kanggo nglereni Marmer, besi cor, ubin Keramik, bahan komposit keras kayata beton kanthi rebar, proses Logam, Kaca Serat lan pipa PVC, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blade saw brasil vakum duwe jinis lan jinis segmen sing terus-terusan. Iki digunakake kanggo nglereni Marmer, besi cor, ubin Keramik, bahan komposit keras kayata beton kanthi rebar, proses Logam, Kaca Serat lan pipa PVC, lsp.

Kaluwihan saka vakum brazed intan saw glathi

* Lapisan Tunggal Diamond Sing Kasedhiya Kanthi Kanthi Nikel Kanthi Suhu Dhuwur Lan Nglereni Tajam

* Celah pemotongan cilik lan kurang nyukur

* Nganti 40 Wektu Umure Luwih Saka Resin Grinding Disc. efisiensi ditambah kanthi 100% kanggo ngethok papan FRP

* Proses Kualitas Luwih Saka Roda Intan Las utawa Laser Gandheng. Efisiensi ditambah 35% kanggo nglereni papan marmer

* Ora Polusi, Swara Sithik, Aja Ngrampungake Klamben

Spesifikasi bilah gergaji berlian vakum

Model D (mm) H (mm) T (mm)
vakum brazed mirah saw agul-agul 100 22.23 1.2
115 22.23 1.2
125 22.23 1.2
150 22.23 25.4 1.2 2.4
180 22.23 1.6
230 22.23 1.8
350 25.40 32 2.0
400 25.40 32 2.2 2.6

Ukuran Gandum: Kasar 25/30, 30/35, 35/40, Rampung 50/60. Ukuran lan Grit Liyane Bisa Disesuaikan Miturut Kahanan Pelanggan.

Rod Diamond Diamond Vacuum Digunakake Ing Grinder Genggem Tangan lan Digunakake Kanggo Mecah, Mbersih Las, Ngilangi Simpenan Lan Mbentuk Ing Macem-macem Industri Klebu Pengecoran, Proses Logam (Penghapusan Las lan Pipa Beveling Kabeh Logam Ferrous lan Non Ferrous), Suku Cadang Auto , Bangunan Kapal, Watu, Keramik, Proses Plastik, lan Bahan Komposit, Lsp

vacuum brazed diamond saw blade for marble, pvc pipe, ceramic cutting

Panas Tags: Blades Saw Sawing Vacuum Brasil