Vit CBN Wheel Kanggo Waja Baja Mecah Baja
  • Air ProVit CBN Wheel Kanggo Waja Baja Mecah Baja

Vit CBN Wheel Kanggo Waja Baja Mecah Baja

Aplikasi: waja bagean waja ing industri otomatis
Ukuran: 250 * 40 * 12 * 10
Tipe: 6A2 rodha CBN CBN
Diikat: Vitrified bonded
Ukuran Grit: CBN126
Sugeng rawuh kanggo tuku Vit CBN Wheel For Face Grinding Steel Part saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

vitrified cbn grinding wheel face grinding CBN wheel

Aplikasi Rodha Vit CBN Kanggo Bagian Baja Mecah Waja

Rod CBN Vitrified digunakake kanggo bagean baja mecah rai (Ra 0,2 finish) ing industri otomotif. Kekerasan bahan kerja yaiku 57HRC lan penghapusan stok yaiku 0,06mm + - 0,015.

Parameter Mecah lan Klamben Roda Vit CBN Kanggo Bagian Baja Mecah Waja

Mecah Workpiece

Euro 5 Awak

Awak F2NPI

Kacepetan Nglereni (rpm)

6110

3110

Kacepetan Workpiece (rpm)

4000

4000

Grinding Infeed (mm / min)

650

650

Atose Workpiece

800 HV300

700 825 HV10

Kacepetan Max Spindle (rpm)

6000

6000

Simpenan saham (um)

75

60

Parameter Klamben

Euro 5 Awak

Awak F2NPI

No saka pass

1

1

Ambane pass (um)

10

10

Interval Klamben

500

2000

Infeed Dressing (mm / min)

2000

1000

Panas Tags: Vit CBN Wheel Kanggo Waja Baja Mecah Bagian, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China

Tag Produk