Poin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal
  • Air ProPoin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal
  • Air ProPoin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal
  • Air ProPoin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal
  • Air ProPoin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal
  • Air ProPoin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal
  • Air ProPoin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal

Poin sing Dipasang Bond Vitrified Bond Kanggo Grinding Internal

Titik sing dipasang ing obligasi vitrified kanggo mecah internal digunakake kanggo pompa kemudi, kompresor, balapan bantalan, nozel injeksi, pengangkat hidrolik, bolongan gir lan sapanunggalane. Bahan pangolahan kayata baja kecepatan tinggi, karbon dhuwur, baja krom dhuwur, baja alat & mati, besi cor (besi cor paduan, besi cor sing adhem, besi cor duktil, lsp) metalurgi bubuk, baja (45 baja, 55 baja , 20Cr, lsp) bahan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Titik sing dipasang ing obligasi vitrified kanggo mecah internal digunakake kanggo pompa kemudi, kompresor, balapan bantalan, nozel injeksi, pengangkat hidrolik, bolongan gir lan sapanunggalane. Bahan pangolahan kayata baja kecepatan tinggi, karbon dhuwur, baja krom dhuwur, baja alat & mati, besi cor (besi cor paduan, besi cor sing adhem, besi cor duktil, lsp) metalurgi bubuk, baja (45 baja, 55 baja , 20Cr, lsp) bahan.

Fitur titik dipasang CBN obligasi vitrified kanggo mecah internal:

1. Mecah nduweni konduktivitas termal sing apik lan ora ana kobongan benda kerja;
2. Bahan kerja lemah kanthi presisi tinggi lan kualitas permukaan sing apik;
3. Resistensi nyandhang 20-100 kali tinimbang rodha panggilingan konvensional.
4. Nyuda frekuensi ganti lan frekuensi panggantos rodha mecah.

Spesifikasi poin dipasang CBN obligasi vitrified kanggo mecah internal:


Kode wujud Diameter (mm) Lubang Arbor (mm) Dhuwur (mm)
1A8 4 1.5 5
1A8 6 2 8
1A8 12 4 8
1A8 20 6.8 10
1A8 25 8.13 20
1A8 30 10 15
1A8 35 12.15 12
1A8 40 15 15
1A8 40 15 25
1A8 45 30 50
Panas Tags: Vitrified Bond CBN Mounted Points Kanggo Mecah Internal, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China