rodha mecah obligasi vitrified
  • Air Prorodha mecah obligasi vitrified

rodha mecah obligasi vitrified

Utamane digunakake kanggo grinding kasar, grinding lan polesan PCD, PCBN, karbida semen lan batu permata. Keuntungan roda gerinda obligasi vitrified: ngasah awake dhewe, ora gampang diblokir, umur dawa, efisiensi grinding sing dhuwur, suhu sithik, bahan permukaan sing apik, lan kerumitan permukaan sing kurang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perusahaan kita duwe spesialisasi kanggo mecah khusus alat PCDrodha mecah obligasi vitrifieds, sing umume digunakake kanggo ngasah sudhut ngarep, sudut mburi lan sisih agul-agul gergaji karbida semen, baja kecepatan tinggi, cermet, PCD lan bahan liyane, lan gergaji pita.Rod grinding obligasi Vitrifiednduweni kinerja sing apik lan regane murah, para kanca ing industri sing tuku.

Rod grinding obligasi Vitrifiedkaunggulan (dibandhingake karo roda mecah berlian resin)

1. Kekiatan dhuwur lan retensi bentuk sing apik: kekiatan yaiku 2-3 kali tinimbang rodhane grinding resin ing kahanan mecah sing padha. Roda grinding duwe gaya ikatan gandum abrasif sing kuat, nyandhang seragam lan stabil, lan bentuk rodha mecah ora gampang diganti;

2. Ketajaman sing apik: efisiensi mecah kira-kira kaping pindho tinimbang rodhane grinding resin;

3. Klamben sing apik: duwe dressability sing padha karo rodha keramik biasa lan roda mecah silikon karbida;

4. Iki duwe kaunggulan ing produksi roda grinding kanthi ukuran partikel 0-5μm kanggo superfinishing, yaiku kemacetan roda grinding resin;

5. Dibandhingake karo roda panggilingan resin, biaya proses mecah komprehensif bisa dikurangi 20% -30%.

Panas Tags: setir grinding obligasi