Roda Mecah CBN Vitrified Kanggo Camshaft Lan Crankshaft
  • Air ProRoda Mecah CBN Vitrified Kanggo Camshaft Lan Crankshaft
  • Air ProRoda Mecah CBN Vitrified Kanggo Camshaft Lan Crankshaft
  • Air ProRoda Mecah CBN Vitrified Kanggo Camshaft Lan Crankshaft
  • Air ProRoda Mecah CBN Vitrified Kanggo Camshaft Lan Crankshaft

Roda Mecah CBN Vitrified Kanggo Camshaft Lan Crankshaft

Rod grinding cbn Vitrified kanggo camshaft lan crankshaft umume digunakake kanggo camshaft lan crankshaft otomotif, motor, solar, bensin lsp. Bahan kalebu besi cor, baja karbon, baja paduan, baja bantalan lsp. Cocog kanggo gilingan kaya Jepang Toyota, Junker Jerman lan Schaudt lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod grinding cbn Vitrified kanggo camshaft lan crankshaft umume digunakake kanggo camshaft lan crankshaft otomotif, motor, solar, bensin lsp. Bahan kalebu besi cor, baja karbon, baja paduan, baja bantalan lsp. Cocog kanggo gilingan kaya Jepang Toyota, Junker Jerman lan Schaudt lsp.


Fitur roda grinding cbn vitrified kanggo camshaft lan crankshaft:
1. akeh mecah;
2. resistensi nyandhang dhuwur;
3. Kemampuan ngasah awake dhewe sing apik.
4. rasio mecah dhuwur;
5. butuh pasokan coolant sing cekap ing mecah.

6. ing produksi skala gedhe, biasane nggunakake lemari rotary berlian kanggo klamben


roda grinding cbn vitrified kanggo camshaft lan crankshaft deskripsi:
1. Mecah baja ringan minangka pilihan pertama. Akeh pengalaman babagan stainless steel impor lan domestik lan grinding baja alus liyane kanggo entuk asil sing ideal banget, lan efisiensi ditambah udakara 100%, tunjangan ekonomi mundhak 200%.
2. Precision lan mecah pungkasan bahan kerja (bantalan mikro, mesin udara, crankshaf, camshaf, utas presisi tinggi, instrumen, lan liya-liyane) diproduksi kanthi akeh ing mesin otomatis.
3. Mecah bahan-bahan kompleks (pembentuk gir, broach, gir presisi tinggi, mati, doyo lsp) kanthi ujung lan sudut sing apik.
4. Grinding sing apik lan mecah pungkasan bahan-bahan presisi gedhe (pandhuan alat mesin, sekrup timbal presisi dhuwur, lsp). Abrasive umum sing digunakake ing bahan kerja iki gampang nyebabake deformasi gedhe amarga suhu mecah sing dhuwur. Pilihan sing paling apik yaiku roda mecah CBN.
5. Mecah tliti sing apik lan pungkasan saka tliti sing digawe saka baja tahan panas lan baja paduan kanthi kekerasan dhuwur (HRC55 utawa ndhuwur). Nalika bagean kasebut digunakake kanthi abrasive biasa, akurasi sing dhuwur ora bisa dipikolehi amarga konsumsi abrasive utawa kethokan abrasif kanthi cepet.
6. Produksi akeh bahan kerjo kayata instrumen lan komponen bantalan mikro ing alat mesin otomatis utawa semi-otomatis
7. Mecah CBN kanggo paduan titanium minangka roda panggilingan sing paling apik.

Roda grinding berlian CBN keramik duwe kaluwihan sing luwih jelas kanggo mecah sawetara bahan khusus kayata keramik, lan duwe prospek sing apik kanggo pangembangan rodha mecah berlian. Iki dianggep minangka roda mecah kinerja tinggi kanthi kecepatan dhuwur, efisiensi dhuwur, presisi tinggi, biaya grinding murah lan polusi lingkungan sing kurang. Nduwe aplikasi sing akeh lan luwih jembar lan dadi titik riset lan pangembangan alat grinding ing saindenging jagad iki ing taun-taun pungkasan.




Panas Tags: Vitrified CBN Grinding Wheels Kanggo Camshaft Lan Crankshaft, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Khusus, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China