Wheel Grinding Diamond Vitrified Kanggo Alat Nglereni PCD PCD
  • Air ProWheel Grinding Diamond Vitrified Kanggo Alat Nglereni PCD PCD
  • Air ProWheel Grinding Diamond Vitrified Kanggo Alat Nglereni PCD PCD
  • Air ProWheel Grinding Diamond Vitrified Kanggo Alat Nglereni PCD PCD
  • Air ProWheel Grinding Diamond Vitrified Kanggo Alat Nglereni PCD PCD

Wheel Grinding Diamond Vitrified Kanggo Alat Nglereni PCD PCD

Rod grinding cangkir berlian obligasi utamane digunakake kanggo PCD, PCBN, karbida semen, alat pemotong keramik lan pemotong panggilingan liyane, bit, alat pemotong superhard kanggo permukaan periferal, slope, rongga lan sapiturute alat saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod gerinda berlian obligasi Vitrified utamane digunakake kanggo PCD, PCBN, karbida semen, alat pemotong keramik, lan alat pemotong panggilingan liyane, bit, alat pemotong superhard sing dipasang ing permukaan periferal, slope, rongga lsp.

Aplikasi setir grinding berlian vitrified kanggo alat nglereni pcd pcâ €:

Spesifikasi roda gerinda berlian vitrified kanggo alat pemotong pcd pcdâ €:

WangunDTHWXGrit
6A21004020510W5, W10, W20, W40
6A210040201010W5, W10, W20, W40
6A210040202010W5, W10, W20, W40
6A21254032310W5, W10, W20, W40
6A21254032510W5, W10, W20, W40
6A212540321010W5, W10, W20, W40
6A21504040310W5, W10, W20, W40
6A21504040510W5, W10, W20, W40
6A215040401010W5, W10, W20, W40
6A215040401510W5, W10, W20, W40
6A215040402010W5, W10, W20, W40

Balancing Dinamis:

Rod grinding Balancing dinamis priksa manawa rodhane grinding ora goyang nalika mecah.

Sing minangka salah sawijining prosedur produksi forturetools.

Panas Tags: Roda Grinding Diamond Vitrified Kanggo Alat Nglereni PCD PCBN, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China