Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN
  • Air ProWheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN
  • Air ProWheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN
  • Air ProWheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN
  • Air ProWheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

Jembar Intan: 3mm, 5mm, 10mm, 15mm, 20mm
Ukuran Grit: grinding kasar (400 #, 500 #, 600 #), grinding medium (800 # lan 1000 #), rampung grinding (1500 #, 2000 #), super finish grinding (3000 #, 4000 #, 6000 #)
Model: 6A2 roda berlian vitrified, rodha resin, rodha berlian logam
Alias: roda berlian obligasi vitrified, roda mecah pcd
Aplikasi: Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aplikasi sakaWheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

Alat pemotong PCD, alat pemotong PCBN, alat CVD, alat MCD, pemotong panggilingan, reamer, pengeboran lan regrinding, lsp

vitrified diamond wheel for pcd grinding pcd tool grinding

Advantages of Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

* Struktur keropos saka paparan berlian sing luwih apik lan bisa nyegah garis vertikal ing workpiece lan ningkatake kualitas permukaan

* Ngontrol toleransi geometris kanthi akurat kanggo nggawe lapisan kasar sing apik

* Ngasah awake dhewe, efisiensi mecah dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan konsumsi gandum sing kurang kasar

* Bahan kerja presisi tinggi. alat pcd bisa nggayuh efisiensi sing dhuwur, permukaan sing apik lan ujung sing apik

* Roda ikatan Vitrified nawakake umur alat sing luwih gedhe tinimbang 150 kali tinimbang roda ikatan resin lan bisa gampang trued lan disandangi ing mesin

Specifications of Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

6a2 diamond cup wheel

Model D (mm) T (mm) H (mm) W (mm) X (mm)

6A2

PCD Tool Grinding

150 40 32 40 5 10 15 20 10
125 40 32 40 5 10 15 20 10
100 40 20 32 40 3 5 10 15 20 10
Grit: 325/400, W40 (500 #), W28 (600 #), W20 (800 #), W10 (1500 #), W5 (3000 #), W3 (5000 #)

Grain size selection of Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

Ukuran gandum Jinis Mesin Lamaran

W40 (500 # D35) W28 (D20)

Kasar Regrinding profil pinggiran agul-agul lan ngasah sisipan sing wis rusak
W20 (800 # -1000 #, D20) Universal

Ukuran gandum standar uga bisa entuk efisiensi ngasah sing dhuwur, permukaan sing apik

W10 (1500 # D15A) W7 (2000 # D15B) Rampung Rampung mecah - entuk permukaan mesin sing apik banget
W5 (3000 # D7) W3.5 (4000 # D3) Super Rampung Super mecah grinding - entuk permukaan mesin kanthi kualitas apik
Grit liyane bisa digawe miturut syarat pelanggan. Email: [email protected]

4000# vitrified diamond wheel for PCD tool grinding 1500# vitrified diamond wheel for PCD tool grinding pcd tool grinding

Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

Ewag, Anca, COBORN, Farman lan liya-liyane mesin mecah PCD.

Lamaran cases of Wheels Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN

* # 1500 # 325 roda berlian vitrified kanggo mecah PCD wis dikirim menyang pelanggan Malaysia

Ukuran roda mecah PCD 150D * 40T * 40H * 8W * 10X
Ukuran gandum gembong PCD atos # 325, rampung # 1500
Bahan workpiece Mecah PCD


Panas Tags: Rod Grinding Diamond Vitrified Kanggo Piranti PCD lan PCBN, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China