Rodha kanggo bor PCB lan mesin pemotong
  • Air ProRodha kanggo bor PCB lan mesin pemotong

Rodha kanggo bor PCB lan mesin pemotong

Rod grinding cangkir berlian obligasi utamane digunakake kanggo PCD, PCBN, karbida semen, alat pemotong keramik lan pemotong panggilingan liyane, bit, alat pemotong superhard alat permukaan periferal, slope, rongga lsp. Sugeng tuku Rodha kanggo bor PCB lan pemotong pabrik saka kita

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod gerinda berlian obligasi Vitrified utamane digunakake kanggo PCD, PCBN, karbida semen, alat pemotong keramik, lan alat pemotong panggilingan liyane, bit, alat pemotong superhard sing dipasang ing permukaan periferal, slope, rongga lsp.

Aplikasi Wheels kanggo bor PCB lan mesin pemotong:



Spesifikasi Roda kanggo bor PCB lan mesin pemotong:

Wangun D T H W X Grit
6A2 100 40 20 5 10 W5, W10, W20, W40
6A2 100 40 20 10 10 W5, W10, W20, W40
6A2 100 40 20 20 10 W5, W10, W20, W40
6A2 125 40 32 3 10 W5, W10, W20, W40
6A2 125 40 32 5 10 W5, W10, W20, W40
6A2 125 40 32 10 10 W5, W10, W20, W40
6A2 150 40 40 3 10 W5, W10, W20, W40
6A2 150 40 40 5 10 W5, W10, W20, W40
6A2 150 40 40 10 10 W5, W10, W20, W40
6A2 150 40 40 15 10 W5, W10, W20, W40
6A2 150 40 40 20 10 W5, W10, W20, W40

Balancing Dinamis:

Rod grinding Balancing dinamis priksa manawa rodhane grinding ora goyang nalika mecah.

Sing minangka salah sawijining prosedur produksi forturetools.

Aplikasi Wheels kanggo bor PCB lan mesin pemotong:
Digunakake kanggo flute karbida padat, bor PCB las stainless steel lan mesin pemotong

Fitur Wheels kanggo bor PCB lan mesin pemotong:
Resistensi panas dhuwur, ketajaman sing apik, proses efisien sing dhuwur, bahan kerja sing apik. Pangopènan bentuk sing apik banget, frekuensi ganti klambine kurang.

Mesin grinding sing cocog:
ROLLOMATIC. Digunakake kanggo flute karbida padat, bor PCB las stainless steel lan mesin pemotong

Panas Tags: Roda kanggo bor PCB lan mesin pemotong, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, Digawe ing China