Roda Mecah Kayu
  • Air ProRoda Mecah Kayu
  • Air ProRoda Mecah Kayu
  • Air ProRoda Mecah Kayu
  • Air ProRoda Mecah Kayu
  • Air ProRoda Mecah Kayu
  • Air ProRoda Mecah Kayu

Roda Mecah Kayu

Rod waja kekayon biasane digunakake kanggo ndhuwur, pasuryan lan sisih grinding agul-agul bunder lan gergaji band digawe saka karbida tungsten, baja kecepatan tinggi, cermet lan PCD; ngolah latihan bor lan pabrik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Rod waja kekayon biasane digunakake kanggo ndhuwur, pasuryan lan sisih grinding agul-agul bunder lan gergaji band digawe saka karbida tungsten, baja kecepatan tinggi, cermet lan PCD; ngolah latihan bor lan pabrik.

Rodha mecah ndhuwur

Tipe utama grinding rodha ndhuwur kayu minangka 6A9, 6A2. Dheweke nggunakake grit Single, Dual, Triple Quad kanggo mesthekake yen setir bisa ngrampungake proses mecah kasar lan ngrampungake. Jinis roda grinding iki biasane digunakake kanggo jinis mesin: Vollmer, Akemat, Utma lan Walter.

Roda grinding rai

Roda grinding rai digunakake kanggo mecah gergaji, jinis roda gerinda sing paling asring digunakake yaiku 4A2,12V9,12V2.

Rodha mecah sisih

Rodha mecah sisih are used for CNC lathes machine to ensure the uniform wheel dimensions; Single and dual grits available to complete roughing and finishing in one process. often used types are AKE, 3A1 and 1A1, the body can be steel or aluminum.

Roda grinding profil

Aplikasi: Intan kanggo karbida utawa karbida / baja inlaid (Bak-Pak); CBN kanggo HSS, Jonalloy, utawa Stadium
Jinis mesin: Kasedhiya kanggo kabeh mesin penggiling profil CNC lan manual nggunakake minyak utawa pendingin banyu. Weinig, UT.MA, Schneeberger, Walter, Wadkin, Foley, SCMI, United, Tigra, Andi, Nielson
Jinis rodha mecah: 1A1R, 1F1R, 14A1R, 14F1R

Panas Tags: Roda Mecah Kayu, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, China, Pabrik, digawe ing China