• Roda Intan
  • Roda Mecah Internal
  • Roda Mecah Tanpa Pusat
  • babagan

Babagan awake dhewe

Jiangyin Xinghua Diamond Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, lulus sertifikasi ISO9001: 2000, ngenalake teknologi lan konsep manufaktur roda grinding berlian, lan duwe akeh profesional pinunjul sing wis pirang-pirang taun nggunakake bahan lan produk superhard. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake produk bermutu (rodha berlian, roda mecah internal, roda mecah tanpa pusat) lan layanan. Antarane, roda grinding berlian resin lan roda grinding berlian sing nganggo electroplated duwe pangsa pasar sing luwih gedhe tinimbang mitra.

Maca liyane