{tembung kunci} Pabrikan

Jiangyin Xinghua Diamond Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, minangka salah sawijining produsen roda grinding berlian berlapis listrik profesional China lan pemasok roda grinding berlian elektroplated, kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2000. Liwat manajemen ilmiah lan ketat, kita nyedhiyakake roda lan layanan mecah berlian sing electroplated kanthi stabil.

Kita nganggep "ningkatake awake dhewe lan ngladeni masarakat" minangka tujuwane. Khusus kanggo produksi roda berlian tembaga keramik, roda intan tanpa pusat, roda grinding berlian listrik, cakram pemotong berlian, roda CBN, kepala grinding berlian, batang grinding berlian.

Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah. Sugeng tuku roda grinding berlian sing electroplated saka kita.


View as  
 
  • Pisau gergaji berlian listrik nganggo benang m14 digunakake kanthi umum kanggo nglereni lan mecah bahan kaca, bahan keramik, karbida semen, batu permata.

  • Roda grinding CBN sing electroplated khusus digunakake kanggo mecah rantai gergaji band. Proses elektroplating ing sisih ndhuwur rodha mecah CBN kanggo ngasah pisau band sawiji presisi, njamin wujud untu sing bermutu, lan nggawe taline rantai gergaji luwih landhep.

  • Roda grinding berlian 1EE1 minangka jinis roda abrasif kanthi ujung Tajam, sing cocog kanggo mecah alur V, mbentuk, lan nglereni.

  • Lemari rotary Diamond kanggo mesin mecah gir.
    Rol jinis berlian digunakake ing mesin mecah gir.
    Klamben kanggo roda mecah keramik biasa utawa rodha mecah CBN.
    Sawise rodha mecah wis digawe, banjur tliti kerjane. Gawe kontur, akurasi lan ukuran sing bakal disalin menyang permukaan bagean mesin.
    Dibandhingake karo pemangkasan dressing berlian tunggal tradisional,
    Efisiensi produksi wis apik banget.
    Kualitas permukaan lan akurasi bagean sing diproses luwih dhuwur.
    Iki cocog banget kanggo produksi presisi lan massa sing akeh.

  • Roda grinding berlian kaca optik nggunakake pengikat elektroplasi, sing ndadekake tliti lan tliti bisa ditrapake.
    Kang bisa digunakake kanggo mbentuk, mbentuk, lan mecah ora mung macem-macem lensa lan kacamata optik nanging uga watu permata, semikonduktor, karbida tungsten.

  • Wujud mangkuk roda pengisaran berlian electroplated digunakake kanggo mecah alat karbida paduan keras, bantalan, cetakan, keramik presisi, berlian polikristalin, medis, kosmetik, penerbangan, mobil, optik elektron, semikonduktor, perhiasan, keramik, kaca, watu, sepatu, mebel, alat, papan sirkuit lan industri manufaktur liyane. Sugeng tuku bentuk mangkuk roda grinding berlian electroplated kanggo karbida saka kita.

Xinghua Diamond minangka salah sawijining produsen {kata kunci} produsen lan {kata kunci} profesional China. Iki minangka perusahaan khusus kanggo pangembangan lan produksi {kunci} sing disesuaikan. Yen aku pengin pesen saiki, apa aku bisa tuku? Mesthi wae, kita duwe saham. Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake conto gratis. Yen sampeyan tuku luwih akeh, kita uga bisa ndhukung Grosir. "Ngapikake awak dhewe lan ngabdi marang masyarakat" minangka tujuane. Kita terus ngupayakake ningkatake kinerja mecah para pelanggan lan nyuda biaya grinding. Dadi, sampeyan bisa yakin bakal tuku {tembung kunci} sing digawe ing China saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.